aslansmommm EmineDefneGokce prima 1 no 200 tane kullandım şu an 31 günlük 2 ye geçtim 1 numara çok gitmiyor stok yapmamıştım kalacakmış elimde yapsam
Berglgzg @"EmineDefne"ilk doğsuğunda sürekli kaka yapıyolar o yüzden 1 buçuk ay falan yeter size sonrasında 2 numaraya geçiyosun zaten🥰
Caglaklckksl EmineDefneGokce bende sleppy aldım 2 no. 3-6 kilo yazıyor 210 adet. Bizimki de biraz tosun doğacak 4 kiloyu geçer. Kalıbı da küçük geldi gözüme , inşallah bitene kadar olur diye dua ediyorum 😅
Caglaklckksl EmineDefneGokce bizde de sanırım öyle bi durum olacak canım, 3 no almayı düşünüyorum o 4-9 kilo diye yazıyor
Nskyhn EmineDefneGokce oo daha varmış bu arada Emine Defne kızlarının ismi mi benim kızımın ismi Defne :)
Annesininportakali53 EmineDefneGokce bence fazla değil maksimum 1 ay yenidogan kullanabiliyorsunuz ne kadar kilolu veya zayif olsada molfixin kalıbı dar değil öyle zaten aldığınız 222 adet bez günde 8 kez yapsa 27 gün anca gider. Sonra 2 ye geçersiniz
pimpiriklii EmineDefneGokce ben 1 ay kullandım yaklaşık 300 küsür tane günde 10 kere değiştirdim bekletmedim altında 2 saatte bir emzirmeye kaldırdığım her zaman değiştirdim o yüzden bence normal
EmineDefneGokce Vera09 kızım 3300 doğdu öyle iri bebek değildi de eşim dedi ki kaldı bile 1 numara . Oy bilemedim hiç napsam
Vera09 EmineDefneGokce benmki de 3.5doğdu ama bezlerde de numaralar farklı oluyor benmki sleepy naturaldi molfixi bilemedim şimdi
Annesininportakali53 EmineDefneGokce molfixin kalıbı büyük bence fazla degil di gorumcemin çocuğu 3900 doğdu molfix 1 numara bir ay kullandı yani 222 bez de 1 ay gider size zaten sonra iki numaraya gecersiniz