Gurbetto Muj normal günde 10harekett etse bile normal diyorlar bide yeri cok dar oldu artık heleki kilosu iyise
Armommy Muj arada benimki de etmiyor aynı hafta aynı gündeyiz. Telaş yapmayın 2 saat kıpırdamaz ise merak edin geçen kıpırdamadı uğraştım rahatsız ettim resmen rol yapıyor gibi☺️Uyuya kalmışım gece uyandım kıpırdıyordu.
Elisam123 Muj kız uyuyor belki bebiş 1 saat için evham yapmaya değer mi birşeyler atıştır hareket hissetmediği de sol tarafına uzan sessiz bir yerde hareketlenir o zaman
Sisife 1 saat çok kısa bir süre yahu. Endişe etmeyin hemen. Benim iki tane olmalarına rağmen bazen tık gelmiyo saatlerce.
Elifkozlu Sisife bencede bende 37,3 deyim bugün hareketli değildi ama ara ara hareket etti az az bi saat ne ki
Muj Elifkozlu bir an korktum masalaalah çünkü çok hareketli ilk kez hissetmedim şimdi biraz hareket etti rahatladım yarin kontrolüm var hayırlısıyla atlatalım hepimiz bu günleri
Muj Elifkozlu sabah ve akşam saatlerinde fazlasıyla hissediyorum normalde ilk kez hissetmesine korktum bir an
Leyla1938 Ya devamlı hareket etmezki uyuma süreleri uzun.artik yerleri çok daraldı hareket az hissedilebilir. Tatlı şeyler ye biraz sağına soluna yat hareket eder korkmana gerek yok bence tatlim.gunde toplam 10 kere haraket etse yeter
Muj Leyla1938 benimki maşallah aşırı hareketli normalde akşam üstü uyumuşum bir uyandım karnım sert ve bir süre hiç hareket hissetmedim endişe ettim bir an
Leyla1938 Muj karın sertliği hiç geçmiyor bendede ya doğacak mi acaba bugün diyorum 🤭 karnım Ağrı’sa suphedeyim devamlı😬
Leyla1938 Muj yaa çok az kalmış sizin Ekim bitmeden doğacak demek bakalım bizimki ne zaman gelicek bekliyorum🙈
Elif927 Muj Sizinki hareketli olduğu İçin korkmuşsunuz bazen gergin ya da yorgun olunca bebelerede yansıyormuş 🙈 ondandır . Rabbim yar ve yardımcımız olsun sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻😊
Muj Leyla1938 normalde Kasım da d9gmasi lazım.gecen hafta sancim çıktı.doktor da çalışamaz raporu verdi evde takılıyorum garip hisler:-)
Leyla1938 Muj aynen bizimde en son 10 Kasım bende dün gittim sancı falan yok daha ama alltttan çok baskı yapıyor diye baktı doktor 1 cm kadar biraz acilman var dedi bekleyisteyim acaba bende Ekim çıkmadan doğar mı diye🤭