Senuss Kızlarrrer Adetim 1 gün gecikti Bugün test yaptım akşammm saniyeler içinde böyle olduuu ne diyosunuz dualarımm kabul oldumuuuuuu🙏🙏
Deletedmom_85 Linaalya Resim yüklemek için forum ana sayfadaki sol 3 çizgiden resim yükle kutucuğuna basarak veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/
Senuss Olduuuu kızlarrr olduuuuuu, 105.55 beta Rabbıme çok şükür, bugünlerimee Hepinize kalbimden dua ediyorumm en yakın zamanda isteyen herkese nasip etsin rabbimmmmm🌸🌸🌸🌸🌸
Senuss Kuzumm adet olucamm gibi agrılar sadece öyle çok bi belirtim olmadı açıkçası, baktım adetim geçti hiç geçmez çok düzenli akşam bi bakıyım dedimmm oldu çok şükürrr rabbime
Analikonline Senuss canım sağlıcakla kucağına al profiline baktım da sen nasıl her ay gebe kalabiliyorsun? Testler hep yanlış miydi acaba yoksa kimyasal falan mı geçirdin?