Ebru_1 Normal doğum genelde gününde mi oluyor yoksa daha erken olan var mı ilk gebeliğim merak ediyorum
Annesininportakali53 Ebru_1 erken doğan bebekler çok ama bildiğim kadarıyla normal olan 38. Hafta itibariyle olan
melegimmm_ Ebru_1 ben burda okumuştum 35 i daha tamamlamadan normal doğum yapanlar varmış en geçte duyduğum eltim 42 haftalıkken doğurmuş
Annesininportakali53 Ebru_1 erkek kız diye ayırmasın kuzum normalde tam olarak gelişimi 38. Haftada tamamlıyor bir bebek ama erken doğan bebekler çok yani genelde erkek bebekler 36-38 kızlar 39-41 arası doğuyor etrafımda hep öyle doktorumda öyle demisti
Ebru_1 Annesininportakali53 ilk gebeliğim olduğu için çok tedirginim nasıl olucak sancı nasıl su gelmesi lazım bilmiyorum bide ailem izmirde ben adanadayım o yüzden
Songulll46____28 Bende en fazla 42 oluyor diye biliyordum dün tanıştığım birinde duydum ki bebeğini 44 +5 de normal doğurmuş şok oldum
Ayvacekirdegi Songulll46____28 bence yanlış hesaplamıştır haftasını. Allahım öyle bir yaratmış ki o zamana kadar bırakmaz çok tehlikeli, bebek ölebilir, anneyi zehirler anne ölebilir. Hiç duymadım 44de doğuranı, 42 normal çok var 42de doğuran
Annesininportakali53 Ebru_1 benim yanimdada malesef kimse yok canım 35 haftalik hamileyim eşimin ailesi benim ailem hep bize 18 saatlik mesafede. Sagolsun eşim herseye yetişiyor elim kolum resmen. Ama 2 hafta sonra 37 de kaynanamla annem gelecek. Eşim ise gidince bütün gün evde yalnızım ama yine korkmuyorum tedirgin olmuyorum bunları düşünüp strese girme canım akışına bırak o en doğru zamanda gelecek 🧡
Ebru_1 Annesininportakali53 sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah inşallah ben çok tedirginim annemi şimdiden çağırıyorum gel diye hareket etmekte yatmakta kalkmakta zorlanıyorum artık
Annesininportakali53 Ebru_1 Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım canım durumuna göre çağır tabi ben şuan kıpır kipirim hala yerimde durmuyorum ağrım sızım yok çok şükür ama hissediyorum agirlastim 2 haftaya ihtiyacım olacak 37 haftalikken onlara .
Ebru_1 Annesininportakali53 benim ağrılarım var özellikle rahim ağrılarım çok ince bi sızı gibi bişey patıyo gibi
Annesininportakali53 Ebru_1 yat o zaman kuzum dinlen bebegin pozisyonu nasıl ondan olabilir mesela benim ki dogum pozisyonu aldı 30. Haftada şuan 35 . Haftadayiz o gün bu gündür tekmeleri göğüs kafesimde hep. Eğer senin ki tersse tekmeleri aşağıya vuruyorsa o yüzden de sizlama olabilir
Ebru_1 Annesininportakali53 30.haftada ultrasona girdim bebeğin dönmüş pozisyon almış normal doğum dedi değişir mi doğum dedim yok normal yaparsın dedi acaba çok hareketli ondan mı kafasını hep aşağı tarafta hissediyorum