Nerimandemir_01 Arkadaşlar çok alakasız bı konu ama evlilik yıldönümüz yaklaşıyor ama nikah günümü yoksa dügun günümü kutlamaliyiz kararsız kaldım ilk evlilik yildönumumuz fikirlerinizi merak ediyorum.
UmutsuzPolyanna Nerimandemir_01 bence aynı yastığa baş koyduğunuz tarihi kutlamak mantıklı Alllahtan bizim bir arada oldu 😅
bkts Nerimandemir_01 nikahtan sonra ayni eve girip yasamaya baslamadiysaniz dugun tarihini baz alin😌 sonucta evlilik ayni evin icine girip yasamakla basliyor bence oncesinin sevgililik ya da nisanlilik doneminden farki yok ki aksam kendi evlenirize dagildiktan sonra 😌
SutlacimiYedimmiBen bkts evlilik yildonumu nikâh günüdür cunku resmiyettede oyle gecer @Nerimandemir_01
Nerimandemir_01 Eşim nikah günü diyor ben düğün günü olsun istiyorum çünkü düğün günü gelinliğimi giyip beni babamın evinden alıp kendi evine götürdü.
bkts SutlacimiYedimmiBen bana resmi kaynagi iletir misiniz evlilik yildonumu nikah gunudur diyen 😂 evlilik bana gore nikahtan sonra degil ayni evde yasamaya basladiktan sonra gerceklesiyor. Dikkatinizi emojiden sonrali 2. ve 3. Kelimeye cekerim 😅
ikicocuklubiranne Nerimandemir_01 aynı eve girdiğim günü sayıyorum düğün günümüz yıldönümümüz. Nikahla arasında 4 gün var
ikimelekannesii22 Nerimandemir_01 düğün günü o gün aynı evde yasamaya baslıyoruz cunku nikah günü gün sonunda ayrı evlere gidiyoruz sonucda
tugbacns Benimennembirmelek bizim de 2 ay bana göre resmi nikah günü evlilik yıldönümüdür ama tabi tercih meselesi kim ne zaman kutlamak isterse 😄
Dark Nerimandemir_01 hangisini isterseniz. Biz meslekler dolayısıyla önceden yaptik 1 ay o yüzden düğün tarihini baz alıyoruz. O zaman evlilik şartları yerine geldi çünkü
Benimennembirmelek tugbacns aslında ben ikisinide kutlayabilirim 😁 çünkü düğün dini nikah oldu aynı evde yaşamaya da başladık 9 ay sonra resmi nikah oldu 😊😁
Nurr_22_22 Nerimandemir_01 biz düğünü kutluyoruz çünkü o gün aynı evde yaşamaya başladık ama birini kutlayamayacak gibi olursak nikahı da kutlayabiliriz 😁
S1907 Nerimandemir_01 nikah tarihi kutlanır sonçta evlendiğin gün nikah tarihin ,düğün işin eğlence kısmı
trakyalikizce Nerimandemir_01 tabii ki nikah günü çünkü resmi olarak nikahın kıyıldığı gün karı koca oluyoruz☺️
gurbetcianne97 Nerimandemir_01 bence düğün tarihi mesela bizim nikah düğünden 1 ay önceydi ama aynı yastığa düğünden sonra baş koyduk. Ne zaman beraber yaşarsanız o zaman ☺️