Ela3834 Fnd92 oyyyyyy ne güzel yaaaa BC leri gördükçe güp güp atıyor içim 😃 dikkat ettiğiniz bir şeyler oldu mu transferden sonra. Benim 1.olumsuz olunca 2.deneme için önce annem sonra kayınvalidem gelecek 3 aya tamamlayana kadar çok mu pimpirikli davranıyoruz yoksa… Gsin evin minnoşu sağlıkla 😍 çok şükür evde bir sesiniz olacak
Fnd92 Ela3834 eğilmedim uzanmadım biraz hareketlerimi yavaşlattım 7gun duşa girmedim aslında alakası yok dıyolar ama ben öyle tercih ettim. Yeme konusu gayet her zamanki gıbı beslendim sadece kahve çay tüketmedim 9.haftaya kadar yemeğimi annem yaptı temızlıgımı eşim sonra normal hayatıma geri döndüm. Biraz dıkkat etmekte fayda var ama çokta kısıtlamayın kendinizi sağlıkla tutunsunlar 🥰🤲🏻
Kuzum2446 Ela3834 aynen pcos um.es sorunu yok ama Rabbim verdimi degerlerin bi onemi yok insallah tez zamanda sizede nasip.olur
Fnd92 Ela3834 tabiki ben yaşamadım ama ablamın 5.tedavide olumlu sonuçlandı nasıl kötü olduğunu görüyordum Allah yardım etsin herkese kimsenin emekleri boşa gitmesin kucağı boş kalmasın 🥰🥰🥰
Deletedmom_40 Fnd92 merhaba 5 tedavi de aynı embriyolarla mı oldu ? Yani her seferinden sıfırdan başlanmadı değil mi ? Birde direk negatif mi sonuç aldı kimyasal dış gebelik vs oldu mu ?
Fnd92 Deletedmom_40 ilk tedavide hiç yumurtası yoktu sonraki olumsuz oldu üçüncü tedavi baştan başlandı 5aa koydular iki tane biri tuttu 8haftada kalbi durdu. Başka merkeze gittiler ordada baştan başlandı tedaviye 5bb tutmadı sonra elinde kalan son iki 4bc yi koydular biri tuttu sadece oda çok şükür bi yaşında 🥰🤲🏻
Ela3834 Fnd92 Bı de bir şey sorucam yorgun değilsen şimdi telaşlar falan fişmannnn yavru kokişleriiii mutluluktan bu savaştan çıktığın için ağlamalar vardır sende bugün 😃 BC olanlar erkek kaynaklı mi acaba sizde ki sorun neydi. Çabamızı biliyorsun aynı yolun yolcusu oluruz ins BC leri yakalamışken sormak istedim 🥰
Elifengin Kaliteye takılmayın, benim 5 tane 5 gün ab kalite genetikli olarak trasfer edildi tutmadı… en son birtane Aa yine genetikli o tuttu elhamdüllilah. Vakti zamanı gelince rabbim nasip ediyor🤲🏻
Meliscan Ela3834 canım ben ilkinde o kadar dikkat ettim yerimden kalkmadım herşey düzenliydi yedim su içtim olmadı. İkinci transferde 3 gün yatıp memlekete gittim gezdim dolaştım düşünmedim yani rahattım daha çok transfer 12.günü 40.9 ile öğrendim 2 gün sonra tekrar kan verdim 150.19 olmuştu doktorum 2 kat artması gerek demişti çok şükür arttı yarın bida yapıcam kan testi umarım gene katlar haftaya keseyi görürüz dedi doktor kalp atışı için erken olabilir dedi. Benim kalite 4bc ydi yani ama tutundu çok şükür rahat olmanı öneririm ben ilkinde çok kastım kendimi. İnşallah sağlıkla kalp atışını duyarım diye dua ediyorum 🤲
Ela3834 Meliscan Ayyyy insAllah rabbim kötüyü de dusundurtmesin sağlıkla gelsin insAllah… Ben birinci de hiç umursamadım yapmayacağım işler yaptım onun suçluluğu var bende biraz da 😑 yorumları okuyup tutanları görünce daha da sucladim kendimi 😑 Bunda çok dikkat etmeyi denicem bu kez ben bakalım hangi strateji ile gebe kalıcam… Doğacak günu bellidir de işte şekillendiren de kulları 🤲
Fnd92 Ela3834 anca cevap veriyorum doğdu şükür 🥲 bende amh problemi ve polıp vardı başka sorun yoktu şükür ablamalrda hiç bi sorun yoktu sebepsizdi
Minaliy Ela3834 benimde 5bc ve 4bc canım. 20 ekimde transfer oldum sonucunu bekliyorum. kalan 4 embriyom var onlarda 5bc. ama ilk tüp bebek tedavimde 4bc olan embriyom tutmamıştı.
Ela3834 Minaliy şimdi minnosla aynı bedendesiniz. İnsAllah güzel sonuçlar alırsınız. Progestan iğne kullanıyor musunuz.. bende birinci de vermişti doktor. 1 gün kapsül 1 gün iğne şeklinde. Belki bu kez farklı ilaçlar verecek… Pozitif olalım birinci tutmadı ama bu tutacak sizinde benimde insAllahhhhhhh rabbim görecek bizleri sınadığım yeter diyecek inşAllah Minaliy sAllah
Senamurat1811 Ela3834 Canım ben de tüp bebekle hamile kaldım benden ilk önce 14 yumurta toplandı daha sonra aradılar 11’e düştü diye en son sekiz vardı o kadar kalmış yani hepsi de iyi kaliteydi doktoruma sordum 5a Dedi ama ikinci denemem de hamile kaldım aslında ilk denememde tutmuştu yani biz öyle sandık değerim yüksek çıktı doktor Hamilesin demişti ama iki gün sonra tekrar gel değerin iki katına çıkması lazım dedi iki gün sonra gittiğimde değerim düşmüştü ve gebelik bozulmuş dedi o yüzden bir sonraki ay tekrar denedik ve şu an 35 haftalık oğlumu hamileyim☺️☺️
Ela3834 Senamurat1811 oy masAllah gelsin sağlıkla minnoşumuz evin bereketi sesi… Benimde 1. tutmadı 6 BC idi ama yorumları okudukça umutlandım ins rabbim bana da verecek ağlaya zirlaya Rabbimden istiyorum bakalım 😅
1072PINAR Ela3834 Canım benim de ilk transfer 3bc idi olmadı.İkinci 4bc tutundu çok şükür.Suan 7.haftadayiz.Ben de çok heyecanlıyım Rabbim insAllah devamini nasip eder hayırlısıyla.Ben size dua edeceğim siz de bana dua eder misiniz?🙏
Ela3834 1072PINAR Ayyyyy yaaaaa ederimmmm çok ederim dua hemde. İnsAllah 4.aya kadar problemsiz gidersiniz sonrası da kolay ilerler hayırlısıyla… Kalp atışını duydun o zaman sennnnn ya da kesesi gözüktü… Evlat kokusu çekeriz insAllahhhhh insAllah insAllahhhhhh
Ela3834 1072PINAR ay yok bugün adet oldum 9u kontrole çağırdı hormon ve rahime bakacak dinlendiyse ona göre bı sonraki haftasına randevu verecek. Galiba 14 kasım da transferim olacak 😑