Duru22 Sezeryan doğum yapan anneler ağrınız oldumu ne kadar süre devam etti ikinci günüm yataktan kalkarken ağrım oluyo kimseden destek almiyorm kalkarken sizin ağrı durumlarınız nasıldı
taninmayananne Duru22 ben elim karnimda egilerek gidip geliyordum tuvalete felan, 3 gunlukken besik almaya gitmistim 🤣 1 haftalikken artik kendi islerimi kendim yapabiliyor durumdaydim. 2. Sezeryani olacagim bakalim bu nasil olacak
HilalEyce Duru22 Karnınızı ince örtü ile sarın benim ağrım azalmıştı kalkarken yatarken karnım sarkmadığı için rahat hareket ediyordum.
Deletedmom_33 Duru22 ilk günün akşamı kalkiyordum tek ama tabi 2 gün filan ağrı devam etti. Sonrasında azaldı 1 haftaya normaldim, yatakta sağa sola yatmaya başlamıştım
Karakaya38 Duru22 ayaga kalkarken sanki sezaryan yerime tuz atmıs gibi olur acısırdı kalktıgımda 2 saniye sonra gecerdi 4 gün sonra hic agrım falan kalmamıştı
Ebruznnn Bende aynılarını yaşadım canım biraz canım tatlıdır bir haftaya kadar bende desteksiz kalkamadım ama günden güne geçiyor merak etme en fazla on gün çekersin şimdi bir kez daha hamileyim oda sezaryen olacak sağlıkla kavuşalım inşallah ❤️🤰🏼