SiriusA Arkadaşlar 24 saatlik idrar toplayan vardır daha önce muhakkak. Bu kaba nasıl işediniz çok merak ediyorum 😂 bir damla bile dışarı çıkmayacak dedi hemşire hanım ama imkanı yok 😶
Jatice SiriusA Bu idrar biriktirme kabı, söyle hemşireye ilk idrarını başka bir kaba yapıyorsun, ondan versin, önce ona idrarını yapıp sonra buna bosaltiyorsun.
SiriusA kuzucumoglum ahaha işeme kabı😂 tövbe yarabbim işicem diye şekilden şekilde girdim sabahtan beri
SiriusA Jatice aa bana tek bunu verdi bi de diyor ki bir damla bile dışarı gitmesin 😳 nasıl yani dedim güldü sadece 😂 evde kap aradım baktım olan geniş kovalar hep temizlik için kullanıldı. Hani içinde deterjan kalıntısı kalmıştır falan içine sinmedi o şekilde
nilsmomy SiriusA duşakabine girin bunla işeyin sonra belden aşağı yıkanıp çıkarsınız tek çözüm bu herhalde😂
minisinannesi07 SiriusA ördek diye tabir edilen kapları var ona idrarımızı yapıp bu bidona aktarırsınız. Hastanede yatarken 15 gün boyunca sürekli yapmak zorunda kalmıştım 😅
SiriusA minisinannesi07 dediğiniz kabı sordum medikal ürünler satanda oluyormuş. şansıma yakındaki medikal ürünler satan dükkanda kalmamış artık olduğu kadar yapıcaz 😳
SiriusA kuzucumoglum daha küçük olsaydı çok daha zor olurdu heralde 😂 24 saat buna işemem gerekiyor. O nedenle bidon verdiler 😅
SiriusA Bbilim118 o daha zor be bacım 😂 bunun ağzı baya geniş ama doğru açıyı tutturamıyorum heralde anlamadım 😳