teacherozlem Tugce96kk hayır ama riskli bir gebeliğim vardı hep kanama düşük şu an iyiyiz şükür 29 haftalık olduk ama inanın hep dua ediyorum sağlıkla sıhhatle vaktinde gelsin diye
Ebru_cekin06 Tugce96kk guzel biside zaten sancin dogumun basladinda kalmiyor korku falan heycanla bebisi dogurmaya can atiyorsun😄
Dilaraozturk23 Tugce96kk sen doğurmak istiyosan 35 haftalıkken ben napayım caniiim gelmiyo tık yok 41+1😩😒
Dilaraozturk23 Tugce96kk hiç gelmeye niyeti yok sancı yok yalancı sancida yok Ekim’de doğmasını beklediğim çocuğu inşallah 2 Kasım’da dogurcam 😄😩
KaymazFamily Tugce96kk ben de istiyorum ama ağrı falan olduğundan değil, kaşıntılar beni mahvediyor :( ağrıyı tercih ederdim heralde kaşıntıya bilmiyorum. Uyku falan kalmadı kolestaz mi degil mi onu da belirleyemedi doktor. Napicagimi bilmiyorum.
Tugce96kk KaymazFamily o kaşıntı bende de var sankı böyle vücudumda böcek gezıyor gıbı ozellıkle gecelerı herşey batıyor
KaymazFamily Tugce96kk bugün kontrole gittim kolestaz dedi doktor ve haftaya alalım dedi. Şuan 36+4 um. Bence kaşıntınız varsa doktora mutlaka görünün genelde 37-38 de almayı tercih ediyorlar.
Zeynppppp Mehber benim diğer hamileliğimde 35 haftalık bacak sızlamam oldu 4 cm açılmış 😀 doğumhaneye aldılar bi doktoruna git olmadı