Byncdii Purple aynen canım hastanede en fazla 2 gün yatırıyorlar sonraki zamanlarımız nasip olursa hep evde geçecek onun için ikisini almak bu şekilde daha mantıklı ☺️☺️🙇♀️🙇♀️🌼🌼
Nily Byncdii ben ikisinide giydim İkiside oluyo😂 durumun varsa alabilirsin Zaten sezeryan olacaksan, bitanesine afedersin kanama gecti😒 digerini kullandim İkiside oluyo yani demek istedigim
Purple Byncdii evt haklsin da bn iste dha 4 ayligim kac bden alsam ki evde giymek icin dogumdan sonra kilo kalr mi
Harunnisa Byncdii ben normal pijama takimi tercih ediyorum seseryan dikis yeri ne kadar bantli da olsa ben gecelikle rahat edemiyorum iki seseryan oldum üçüncü olacak
Byncdii Harunnisa bende gecelikte rahat edemem diye kararsız kaldım canım aslında kullanabilene bir yönden çok daha iyi ama işte ben bilemedim ama bu gidişle kesin olarak pijama alacağım galiba, 🤭🤭🌼🌼🙇♀️🙇♀️
blackberry118 Byncdii Ben normalde gecelik giyemem ama dogumdan sonra kanama muayeneleri sık olabiliyormus. Pijamayi indor kaldır zor oluyor dediler o yuzden gecelik de aldim. Bulunsun bitane cok rahatlık sağlıyormus. İnstagramda zerre bebe sayfasından aldim pijama takimimi. Lohusa sepetinde begendim. Aynilari zerre bebe de 40 tl falan daha ucuz
Byncdii Purple onu o zaman ki kilona göre az çok tahmin edersin canım mesela normalde m beden giyiyorsan o zaman m bedene baktığında bu bana olur yada olmaz diyebilirsin 🤭🤭☺️☺️🌼🌼 ben hiçbirşeyini erkenden almadım canım kilo alacağım için şimdi 30 haftalığız yeni yeni başladım diyebilirim ☺️☺️🌼🌼
HalisEbruoban [bilinmeyen] korkma hastane ozellıkle dogum katı yanıyo evde zaten ıhtıyac olmuyo cunku gercekten cok terlıyosun pamuklu pıkactane atlet al yanına cok terlıyosun
Nily [bilinmeyen] yok canim soguk olmyyor oda. Benimki soguk degildi Sadece ameliyattan cikinca usumustum okdr :) hatta oda oldukca sicakti Evet ic camasiri altina bez takiyosun :)
Handanby Byncdii https://instagram.com/pijamafirtinasi?utm_source=ig_profile_share&igshid=13fp04nuq9zv1
mehtap28 Kizlar bugün bir ic camasirciya girdim lohusa takim baktim intagramdakilerin aynisi modeller fiyatlarda 90-110 tl arasi calisan bayan bana kartvizitlerini verdi instagram hesaplari varmis unutmazsam yarin bakar adini yazarim bir de cumartesi tekrar oraya gidicem begendiniz bisey olursa size direkt resmini cekip atabilirim :)