Byncdii Kızlar doğumda sizce lohusa pijama takımı mı önerirsiniz yoksa lohusa gecelik takımı mi.? Birde ayrıca önerebileceğiniz uygun fiyatlı takım alabileceğim bir site var mı.? 🤭🤭
Handanby Byncdii instagram da pijamafırsatı diye site var az önce sipariş verdim bir bakın isterseniz
Gmzegb Byncdii ben de senin gibi düşündüm gecelik lavaboda filan daha rahat olur diye ama çevremdekiler pijama kesinlikle dedi bide instgramdan onlineçamasır.com dan aldım çok çok güzel geldiler 3 lü takıma 150 tl verdim
Haticeozturk Onlinecamasir die.bir yer var instagramda çok.gUzel ürünleri alanlar.memnun ama.cokda ucuz gelmedi bana
Byncdii Haticeozturk keşke 125 lira olsa canım ya 150 liradan aşağıya yok maalesef 😒😒 ne yapacağım bilmiyorum 😒😒
Byncdii Purple aynen canım yazlık çok var uygun fiyata ama kışlıkları çok pahalı maalesef 😒 benimde az kaldı ne yapacağımı bilmiyorum 😒😒
Byncdii Haticeozturk fiyat sıkıntın yoksa eğer lohusa sepetinde çok güzel var canım modeller oraya bakabilirsin
HalisEbruoban Haticeozturk canım lohusayken cok terlıyosun. Hastanede cok cok sıcak oluyo ınce pıjamayla bıle terlıyosun bence polar alma ben subatta dogum yaptım kosın yınede yandım
Ekobero85 Artışpijama çok güzel ürünleri kampanyalılarda çok uygun ben sipariş verdim şimdi daha öncede almıştım kalitesi mükemmel 🤗 pijamada daha rahat oluyo dikişde bi zararı olmuyo kızlar sezeryan da