Gamzeucan Gamzeucan yyok pazartesi salı. Verccemm büyük ihtimmall. Bu. Sitreslle. Zor giden para olsn
Aysee_t6 Gamzeucan hayır , perinatoloğum direk amniyosenteze yönlendirdi, nifty için geç kalındığını sonucunun geç çıktığını , zaman kaybı olacağını söyledi
Daba Aysee_t6 ben detaylı ultrasona girdim. Burun ense kalp heryerine bakıldı normal bebeklerle ayni dedi doktor. Rabbim saglikla almayi nasip etsin
Zypnmlk Aysee_t6 hayırlı akşamlar bende Haziran ayında aynı durumu yaşadım 501 yüksek riskli çıktı 2li testim fetal DNA testi yaptım bişey çıkmadı ense ölçümü burun kemiği normaldi ama kanda yüksek riskli çıktı inşallah bir sıkıntı çıkmaz size bol bol dua edeceğin sizde bana dua edin rabbim sağlıkla doğduklarını göstersin inşallah
[silindi] Zypnmlk Hulyaunal çok şükür rabbim sağlıklan kucağınıza almayı nasip etsin böyle yazılanlar umut oluyo bizlere benimde ikili testinde down sendromu trisomi18 yüksek riskli çıktı ense kalınlığı ölçümü 4mm çıkınca doktor ikili test istedi henüz Aminosentez yaptırmadım düşünmüyorum ayrıntılı ultrasona giricem bı umut inşallah iyi Bir netice alırım
Gamzeucan Daba benin 1/50 cıktı detaylıya kaçıncı haftada girdin insallh bebişlerimz cok iyidir alalhım kimseyi evladı ile sınamasın
Hulyaunal Benimde detaylı ultrasonda ense kalınlığı 6.1 çıktı burun kemiğide küçük çiktı amniyosentez yaptirmak istemedim fetal dna yaptirdik şükür temiz çıktı
Zypnmlk [silindi] inşallah bir sıkıntı çıkmaz Rabbime tevekkül edin dua edin üzülmeyin desem elde değil üzülüyoruz
Daba Gamzeucan ebru tarım bakıyor bu detayli nin amaci ense ölçümü burun kalp el kol cunku down da farklıliklar var
Lilyumfokimum Aysee_t6 canım bende de ultrason bulguları vardı fetal dna testi yaptırdım ilk gebeliğimde maalesef sonuç down sendromlu gelmişti. Ama illa kromozom bozukluğu olcak diye birşey yok bir çok sebep olabilir ama doktorlar illaki tesşhis koymak istiyor amiyosentez doğru karar bence vakit kaybetmeden yaptır.