Ebrukunkul Kızlar merhaba dünden beri baldırlarımın tam arası ağrıyo yani nasıl desem bikini bölgemle bacaklarımın birleştiği kısım tam olarak acaba neyden olabilir aynı durumu yaşayan varmı Bu arada 31 haftalık hamileyim
eylulicten Ebrukunkul evet bende doktoruma sormustum normal bu agrilar demisti. Dogum yaklastigi icin vucut kendini hazirliyor demisti. Cok fazla yatma hareket et biraz dedi
Meresss Ebrukunkul geçen hafta o kadar çektim ki o ağrıyı tuvalete kalkmakta zorlandım üki üç gün üst üste ılık duş aldım anca öle rahatladım kaslarımız geriliyo sanırım doğuma hazırlık yavaş yavaş
adennlilith1 Ebrukunkul ben 25 haftalığım benim de ağrıyor baskı yaptığı için olurmuş hatta 3 gün boyunca ağrıdı yatakta bile hareket edemedim ama sakıncalı değilmiş yine de doktoruna muayene olmanda fayda var
Damla3509 Bendede oluyor bende 31 haftalık hamileyim yatakta sağ sola dönerken ağrıyor özellikle bende burda bekleyeyim 😶
Ebrukunkul eylulicten bende sürekli hareketliyim aslında neyse kötü bişey olmasında artık yavaş yavaş başlıyoruz galiba 😍