Niss1 Bizde durumlar kasılmalar, kramplar, nefes alamamayla devam ediyor sanki 30. Haftadan sonra zaman durdu 😅
TeoMom Niss1 Arada kasılmam oluyor ama genel olarak pek sıkıntım yok 32+1 olduk ev temizliği bebek kıyafetlerini yıka ütüle ile geçiyor vakit 1 hafta oldu doktora gideli ne çabuk geçmiş diyorum 🤭
Meliha09 Niss1 bizde yarın 32 oluyoruz akşamları benim kalça kemiğim ağrıyor halsizliklerim başladı keyfim kaçıyor 30dan sonra herşey değişti
Derya_gumus Niss1 31 haftamdayim her gecen gun farkli agrilarla uyaniyorum benimde kasilmalarim cok oluyor sizin gunde kac defa oluyor bu kasilmalariniz dakika falan tutuyormusunuz
Fatma0001 Niss1 31 +6 dam selamlar Aşırı uyku hali halsizlik bacaklarda krampla devam ediypruz bizde 1 haftadır hayat bize çok zor
Mevianne TeoMom benimde şuan 32+1 🙈 arada rahim ağrılarım ve mide ağrım oluyor gittikçe baskılar artıyor
TeoMom Mevianne Mide ağrısı yok ama bazen öyle baskı yapıyor ki zor yürüyorum çoğu zaman öyle değil Allahtan bu ara biraz karın sertleşmesi yaşıyorum günde 1 magnezyum alıyordum artık ikiye çıkaracağım yetmiyor çünkü
Niss1 Meliha09 Maalesef kalça kemiği ağrısı benim de oluyor ve kramplar doktorunuza danışın magnezyum yazıyor biraz da olsa rahatlatıyor
Niss1 Derya_gumus bazen şiddetli olunca korkuyorum tutuyorum ama belirli bir süre sonra geçiyor kendiliğinden
Kuskoysunlaryoluna 32+1 çalışabilir raporu aldım ben de dün. Öğretmenim çalışmaya devam etmek istiyorum bi süre daha çünkü yalnız kaldığımda kafamda doğum bebek alışveriş yapılacak işler dönüyor devamlı. Psikolojik olarak uzaklaşmam gerekiyor arada. Onun dışında sağ böbreğimde büyüme olmuş o yüzden bazen sağ tarafımda kaburga kısmında kötü bi agrı oluyor. Bazen de geceleri burun tıkanıklığı oluyor. Öyle işte. Sağlıkla gelsin tüm bebişler 🥰