DorianGray mysweetbabyy benim de var sağlık sigortam uzman doktora muayene için indirimle 500-750 arası bir fiyat çıkar dediler. Benim en büyük korkum doğum sırasında ekstra bir şeylerin çıkması işte o zaman masraf çok artar.
DorianGray mysweetbabyy evet ama rutin dışında gelişen olaylar pakete dahil değil. Paket dedikleri de anne babanın ilk aile yemeği bizden, otopark ücretsiz vs şeklinde şeyler söylediler. Bunlar olmasa da olur.
mysweetbabyy DorianGray cocugun ilk muayeneleri de dahil ya Allah korusun ters biset olsa zaten o an düşünülemez maddiyat ama bilmiyorum zaten şu an normal doğum haftasında gelirsem medicana ya geçebilirim
DorianGray mysweetbabyy Taha bey hizmet hastanesinde yaparız doğumu olmazsa demişti. Hizmet hastanesi ile görüştüm normal doğuma 9200 dediler ancak doktor dışardan geldiğinde farklı bir anlaşmaları oluyormuş. Bu fiyatın üstünde olur dedi.
Mugeliya Bahcelievler memorial hizmet varmis yine memorial e bagliymis ama daha uygunu giden var mi kizlar
DorianGray Mugeliya hizmet hastanesi ile görüştüm doğum ücreti normal doğum 9200 sezaryen 10.000 TL dediler.
mysweetbabyy DorianGray oyle diğer subelerinde yaptirabiliyorlarmis mi ya eğer öyle ise sisli de yapmak isterim
mysweetbabyy DorianGray anladım hayırlısı bakalım hocaya zaten şu an ulaşılamıyor hemen başlar diye düşünüyordum ama memorialde filan gözükmüyor şu an ara verdi sanırım