Mavidunyamm Kizlar selam 🌸 oğlum 19 günlük, 5 günlükken sağlık ocağından alınan topuk kanı ile ilgili bugün beni aradılar, tiroid hormonu yüksek çıkmış tekrar bakılacak dediler😔 başına gelen var mı çok üzüldüm. Kötü birşey mi 😔😔
Azizinannesi2 Mavidunyamm benimde başıma geldi canım tekrardan kan Ali bakacaklar büyük ihtimalle yanılma olmuştur bizde de öyle olmuştu sıkma canını elinden geldiğince
Mavidunyamm Azizinannesi2 evet tekrar kan Alicaklarmis 😥 bebeğimi emziriyordum aradıklarında. Duyunca çok kötü oldum. Uzulmemeye çalışıyorum inşallah yanılma olmustr
Gizemmmji Bizimde yuksek cikti takip edildi bir aylik olana kadar birinci aydan sonra düştü normale döndü sizinde oyle olacaktır diye tahmin ediyorum genelde böyle düşüyor gittikçe dedi doktorum
Serap-Yigit Bize de aynısını yaptılar. Tekrar verdik özel hastanede de vermiştik zaten. Normal dediler daha sonra. Ama ömrümden ömür gitti. İnşallah siz de güzel sonuç alın. Bir de aldırmazsanız çocuğunuz zihinsel engelli olabilir troid tedavi edilmediği taktirde diyince nasıl ağladığımı inanın unutamıyorum
Mavidunyamm Serap-Yigit mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın 🌸 evet bizde tekrar kan verdik normal çıktı çok şükür 🤲