Feyzanureti Kızlar henüz doğum yapmadım ama stok yapmak için leke çıkarıcı almak istiyorum bebek kıyafetlerine. Alıp memnun kaldığınız çok iyi dediğiniz bir leke çıkarıcısı var mı ?
Mer93 Feyzanureti ben ilk çocuğumda ebebekte baby me var onu kullanmıştım hiç bişey kalmıyodu şimdi okula başlayınca yine ihtiyaç duydum alıcam. Yeni bebeğim için de kullanırım memnundum
Kelebekk-0307 Feyzanureti zeero ve the elite home çok öneriliyor onlari denemeyi düşünüyorum ben ya da Green clean filan da olabilir içerikleri temiz
Elifmstf Feyzanureti e bebekte baby me leke çıkarıcı ve baby me çamaşır suyu tozu. Leke üzerine spreyi sikip çamaşır suyu tozu döküyorum suya basıyorum hiç bı leke kalmiyor. Renkli çamaşırlar dahil rengini de almıyor kesinlikle tavsiye ederim
Kelebekk-0307 Mer93 bende baby me aldm ama hiç etkisi olmadı siz nasıl kullanıyorsunuz sıcak suyla mi direkt makineye mi ekliyorsun acaba ?
Mer93 Kelebekk-0307 şöyle yapıyodum ilk önce suyla yıkayıp üstüne sıkıyodum biraz çitileyip yıkıyodum sonra tekrardan sıkıp öyle bırakıyodum yada direk makinaya atıyodum özellikle yemek ve kaka lekeleri hiç bişey kalmıyodu tabi anında yapın bi kaç gün bekleyip yapınca etkisi olmaz
Feyzanureti Green clean çok duydum bende emin olmak adına fikir almak istiyorum. Stok yapacağım için memnun kalmam lazım
Ociftci Feyzanureti ben bu markanın deterjan ve emzik biberon temizleyicisini aldim ama daha kullanmadım temiz içerik diye tercih ettim🤗
kuzeymomsss Ociftci bende deterjanını kullanıyorum ama maalesef kusmuk lekesini bile çıkarmıyor. Bence ek olarak birde leke çıkarıcı alın
Minik181818 Kizlar roa bitkisel diye deterjan var kesinlikleee tavsiye ederimmmm oglumun kiyafetlerinde cikmayan sari lekelerden eser kalmamisss 2 kutu daha siparis ettimmm trendyoldan efsaneeee
Minik181818 Feyzanureti canm şoyle diyim benim oglum 4 yasina giricek butun kucuk kiyafetlerini oylece lekeleriyle kaldirmistim simdi nasip olursa ikinci oglum olucak o yuzden kullandim yani 4 senelik lekeden eser kalmadiii