Deletedmom34 ozgyrs Valla canım ben hafta da iki kere yiyorum nerdeyse hiç sorun yaşamadım. Ama etsiz ye o sıkıntı
EmineTongal ozgyrs canim bende 7 haftaligim bende cok yiyiyorum nedense Ama etsiz ye mutlaka cig et olmaz 😊
ozgyrs EmineTongal canım ben o ses çiğköfte alıyodum hep oradan alırım gene herhalde hergun taze gelıyomus sordum adama😀
Denizbetul ozgyrs onu diyenler hiç mi yenmemesi gereken bişey yememiş yani ben daha yeni yedim valla hiçte bişey olmuyo 7. Ayımdayım eskisi kadar çok olmasada yine canım isterse yiyorum
Bsra77 ozgyrs Ben de yiyorum 21 haftaligim hiç dr a sormak gelmedi aklıma bu haftaya kadarda ben hiç kilo almadım ye bisi olmaz can boğazdan gelir 😂😂
Rumeysa030517 ozgyrs canım sen kendin yapabilirsen yap çünkü et koydukları için içine bakteri üretiyor çiğ et kesinlikle yasak yani
Lisaveannesi ozgyrs hiç birşey olmaz etsiz olanı ye içine turşu nar ekşisi 🤩🤩 kız benim bile canım istedi valla 🤣 çok sık yerim hiç birşey olmadı taze olduğuna emin olduğun yerden al tatlım❤️😘
rabiahalilibo ozgyrs hiç bir sıkıntı yok etsiz çiğ köfte yiyebilirsin ben istisnasız her gün yiyorum bende hamileyim
Yagmurmert ozgyrs bence etli olmadığı sürece yiyebilirsiniz. Etli olanlar yarım saat gectikten sonra bakteri ürettiginden sakıncalı. Etsiz çiğ köfte yiyebilirsiniz bence.