canlarim1922 Oğlumun 2 ismi var biri eşimin adı. Şimdi ikinciye hamileyim onunda ilk adını eşimin adını koymak istiyorum. Komik gelebilir ama mantıklı sebeplerim var 😂 bu durum dinen doğru olmaz deniyor ama araştırınca bi bilgi bulamıyorum.??
Aysenur426868 canlarim1922 Allah’ım 🤣oneydiGizzzzzzz dinen bilemiyorum bilenler varsa yazsın merakla bekliyorum şuan 🤣
funnymummy canlarim1922 ne kadar doğru yada yanlış bilemem beni de ilgilendirmez ama bir tanıdığımızın da 2 oğlu vardı ikisinin de 2. İsimleri babalarının adıydı 🤷♀️
canlarim1922 Momsy410 aynen normal bir durum değil 😂😂 aşırı mantıklı bir sebebim var ama söyleyemiyorum 😂
canlarim1922 Aysenur426868 aynen bende başkasından duysam çok gülerdim zaten kimliğe yazdırmayı düşünmüyorum hoca ismini okurken söylese yeterli😂😂
canlarim1922 writeea komşumuz söyledi ama baska hiç bir yerde bununla ilgili bilgi bulamadım. Zaten kimlikte yazmayacak
Aysenur426868 canlarim1922 alla alla bacım af buyur eşinin adı nedir 🤣🤣kız birine koymuşsunuz zaten öyle bı duyduydum konulur babanın ismi ama 2.ye bari koymasanizmi siz bilirsiniz tabide kimliğe yazmazsanizda bişey olmaz sanki ya
Berenibeklerken canlarim1922 komşun uydurmuş ondan bi yerde bilgi bulamaman normal 😂 neden günah olsun allahım yarabbim yaa ne uydurcaklarını şaşırıyorlar 😂 ama neden böyle koymak istiyorsun çok merak ettim kııızzz😄
A_syma canlarim1922 Dinen bilmem de bana cok sacma geliyor. X in oglu X 😑 1.ye koymussun hadi 2.ye koyma bari Evde 3 tane ayni isimde erkek.
Ezgiliiii Büyü yapılır diye iki isim koyup birini kimliğe yazdırıyorlar diye duydum ondan mı böyle düşünüyorsunuz büyü İçin tam ada yapılması lazımmış tutması İçin sebebiniz bu mu
Bbilim118 Ezgiliiii büyü için olsa kimsenin bilmediği bi isim olması lazım tahmin edilebilir bişey bence eşinin adının olması farklı bi meselesi vardır
Mommyy0708 canlarim1922 dinen uygun olmadığını kim demiş ne alaka yani. 😂 beni asıl şaşırtan aynı ismi koyma isteğinizden ziyade, sebebini açıklayamıyor olmanız 😂😂 acayip merak ettim
Melekg Eşim gibi oğlumunuzun adı Alp Dağhan hamileyim cinsiyet belli değil Alpaslan olsun dio ne bu Osmanlıyı baştan mı kuruyoruz dedim Alp Alp 😆😬