findiklibadem canım sana şöyle anlatayım benim bebeğimin göbeği 10. Gunde düştü biz ertesi gün yikadik. Cünku göbek düştükten sonra 24 saat daha bekleyin duş için deniyor. Sonrasında yavrumun göbeği yeniden kabuklandı ve sızmalar başladı. Bu şekilde bir hafta daha kanadı. Doktora kanama sızmaya devam edince sorduk. Kan hep zıbına bulasiyordu özellikle sabahki bez değişiminde fark ediyordum. Bi ara gazlı bez kapattım kanamanın miktarını görmek için. Doktorumuz doğumdan itibaren 3 hafta hafif kan sızıntısı normal deyince biz bekledik. 16 17 gunlukken kanı durdu. Ben garanti olsun diye yanlis hatırlamıyorsam 2 3 gün daha bekledim 2. Banyosunu yaptırmak için. O 3 günde yeni sızma olmadığı için kabuk da düşmeye başlamıştı. 2. Banyosunu kalan kabuğuyla yaptırdık biz o da duşta yumusayip düştü ve sonrasında göbek deliği anca ortaya çıktı. Sizintin kesildiyse 1 2 gün daha bekle garanti olsun sonra yikayabilirsin. Sonrasında temizce kurula. Allahin izniyle iyileşmiş demektir. Zaten yeni kanama olmadığını fark edersin kabuk düştüğünde bebeğinin göbek deliğinin normal göbek deliği olduğunu görmen gerekiyor. Herhangi bi enfeksiyon akıntı sızıntı olmamalı kabuk düştükten sonra. Zaten anlarsın canım. İnşallah geçer sizinki de. Bizimki bu şekilde geçmişti, 3 haftada anca 2 kere yıkamistik biz de yıkayamadık yani korkudan 😊