Bebisss12 Kızlar merhaba mart ortası gibi doğum yapacağım sizce astronot tulum almalı mıyım alırsam kaç aylık beden almalıyım çok kararsız kaldım
cansualisa Bebisss12 kuzum 3.6 ay aldım ben ben ama doğumum Ocak 2. Haftası oğluma kızımda da aynı almıstım lcww dennn aşırı güzel oluyor dışarı da vs
Asyabuse Bebisss12 ben aldım. Şubat mart gibi doğum ikiz olduğu için tam tarih bilemiyorum ama HMde 2-4 ay vardı onu aldım 🤷🏼♀️
Ftsh76 Bebisss12 mart benimkide almayi dusunuyorm hastaneye vs giderken iyi oluor mart nisan hala soguk oluyor
Hazalerciyes Bebisss12 mart ortasında doğum yapacaksan o tulumu martta bile giyemeyecek seneye kalacak yani sen bir sonra ki sene için almalısın o kadar kalın bir montu yemi doğmuş bir bebeğin giymesi mantıksız olur zaten evden çıkılmıyor ki sürekli ilk zamanlar
Bebisss12 cansualisa bende şimdi lcw den 3-6 ay baktım ama gözüme aşırı büyük geldi 🤦🏼♀️ önü yaz olduğu için de bilemedim ama haklısın dışarı çıkarken falan kurtarıcı 🥰
Asyabuse Bebisss12 https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0750481010.html stok yok şu an canım ama ara ara geliyor
Birmeleginannesi32 Bence almayın öbür kış girerken alın zaten kundakta olacak ve ilk zamanlar çok evden çıkamayacaksınız
Hazalerciyes Bebisss12 ben astronot kumaşından bir kundak aldım daha çok iş görür gibi geliyor kasımda doğum yapacağım
Hazalerciyes Bebisss12 rabbitandmood sayfanın adı instagramdan bakmanızı öneririm ürünler çok kaliteli bir tık pahalı