Cemssceren Dün geceden beri düzensiz kasılmalarım var. Durumu böyle olan var mı? Yalancı sancı mıdır gerçek mi bilemedim sıklığını takip ediyorum
Karadasesra Cemssceren bende 33+5 deyim dünden beri sol böbreğimde ağrı oluyor ara sıra bide belimde geçmeyen ağrı var doktorumu aradım gelmem gerekiypmu dedim nst alıcaz gel dedi daha gitmedim
Momasli Cemssceren benimde bu haftada kasilmam vardı doktorum kasilmalarimi saymami istedim saydım sık olduğu için hastaneye çağırdı nst de sancım çıktı iki gün hastanede kaldım canım erken doğum riskim var dinleniyorum bol bol .dikkat edin ihmale gelmez
Ipekk123 Cemssceren korkmayın aynı haftada aynı şey başıma geldi ertesi gün kontrole gittim yalancı kasılma dedi doktor ama çok sık olursa erken doğumu tetikleyebilir dedi ilaç başlattı bol su bol istirahat dedi siz de en kısa sürede doktorunuza gidin
Cemssceren Momasli doğru diyorsun dinlenmek lazım, en büyük korkum ev temiz değilken doğum olması 😅 süpürüp silemiyorum
Cemssceren Ipekk123 Aklımda canım 5-6 saattir bir şey yok olursa tekrar arayacağım doktorumu, çok sık arayıp rahatsız da etmek istemiyorum açıkçası ciddi bir şey olursa kale almaz diye çekiniyorum 😅