Eren_umay2 Merhabalar bugün detaylı ultrason da bebeğimin kalbinde parlaklık olduğunu söyledi doktor yarın eko çekilecek korkulacak bişeyin olmadığını söyledi. Ama yinede tedirginim işte başına böyle bişey gelen oldu mu doğumdan sonra kayboldu mu acaba
Ecarve Eren_umay2 bir sorun teşkil etmez canım doğduktan 6ay sonra geçiyor bizim doktorumuz böyle söyledi bize eko vs denmedi
Sevdaeslem Eren_umay2 bana da özelde göğüs kafesi gelişmemiş kalbinde parlaklık var dediler detaylı ultrasona girdim doktor herhangi bir sıkıntı yok dedj
didimom Eren_umay2 Beni yakın tanıdığımız bir kadın doğum doktoru uyarmıştı kalpte delik parlaklık olabilir eğer olursa panik olma geçiyor çoğu zaman diye. Endişelenmeyin tetkikleri yaptırıp rahat edersiniz inşallah 🙏🏼
Eren_umay2 Ecarve banada bugün eko çektir dedi doktor bulunduğum ilde çekmiyorlar ankaraya gidecem yarın 4 hastamıda aynı durumdan gönderdim bir sorun olmaz dedi ama inşallah olmaz
Eren_umay2 Sevdaeslem bende özelde yaptırdım detaylı devlet hastanesinde yok maalesef detaylıda çıktı sorun inşallah ekoda bir sorun çıkmaz ister istemez insan tedirgin oluyor🥺
Eren_umay2 didimom Çok teşekkür ederim doktorumda korkma dedi hatta benden önce 4 kişiyi daha aynı problemle göndermiş işte annelik ya tedirgin oluyoruz maalesef ki inşallah iyi sonuçlar alırım çok teşekkür ederim ❤
Semali1 Benimde arkadaşımın bebeğin de aynısı olmuştu. Doktor parlaklık görünüyor demişti 1 ay sonra gittiğinde hiçbirşey yok dedi. Doğdu 10 aylık oldu gayette sağlık canım hiçbirseyi yok. Hiç korkma sen bişey olacağını sanmıyorum
Eren_umay2 Semali1 yaaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun İnşallah bişey çıkmaz içim ferahladı ama yinede tetkikleri yaptırıyım ne olur ne olmaz❤
SeymaYasar Eren_umay2 benim bebeğiminde kalbinde parlaklık varmış perinstolojiye gidiyoruz bu gün doktor tekrar baktı parlaklık var ama yapacak birşey yok tekrar gelmene gerek tok dedi çoğu bebekte olurmuş
Eren_umay2 SeymaYasar Sağlıcakla doğsunlar inşallah hiçbir sorun çıkmadan ekoya yönlendirdi doktorum beni başka bir sorun olup olmamasına bakacaklar normal parlaklıksa bende gitmiycem bir daha sonuca göre bakalım
Ecarve Eren_umay2 anladım olsun hayırlısı olsun inşallah ama sakın tedirgin olmayın geçici bir şey sağlıkla gelsin