Senamhmut70_ 16+1 haftalık olduk ama verilen vitamın haplarını içinde direk istifra ediyorum ve hiç bir şey yiyemiyorum o hapları atmayınca bebeğimin sağlığında bir şey olur mu 😌
Aysenur426868 Senamhmut70_ vitamin hapı ne kullanıyorsun bacım inşallah olmaz ama kullanman gerekiyor zoraki iç hızlı bı sekilde su ile bulanmamak için akabinde çubuk kraker yuvarla hemen
Zeynepaydin20 Senamhmut70_ aynı dertten muzdaribiz canım decavit var brnde de yutamıyorum doktor kesin kullanman lazım çok senden alıyor vitamini senin için sıkıntı olur dedi bende yine yutmaya çalışcam
sudehalasi Senamhmut70_ Acaba doğru saatlerde mi içiyosun aç/tok fark ediyodur belki. veya doktoruna söyle direk değiştirir markasını
Senamhmut70_ Aysenur426868 Decavit kullanıyordum onu değiştirdiler bulantı oldugu için imom verdiler oda aynı yaptı
Senamhmut70_ Dnz35 ben normalde de pek süt ürünleri balık falan da yiyemiyorum o yüzden endişeleniyorum besin alamıyor diye benden
Gmz-gmz Senamhmut70_ i mom bende de yaptı tok karnına bol su ike alırırum limonlu su o zaman iyi geliyor
Senamhmut70_ Zeynepaydin20 bendede aynısı oluyor ama içsem de faydası olmuyor cıkıyor bebek her türlü alır sende kalmaz doğumdan sonra zorlanırsın dedi
Senamhmut70_ sudehalasi değiştirdi canım ıkıncı hapım bu kahvaltıda içiyorum öyle dedi doktor ama yinede içinde 1 saate kalmaz cıkıyor
Aysenur426868 Bendede vitamin hapı imom OMEGA olan bir aciktiriyor beni anlatamam onun yüzünden kilo Alaçam 100 kilo olurum kesin 🤣🙄😱
Dnz35 Senamhmut70_ oyuzden hap kullanamıosan hersei yemen lazm . Ben kullanamıorum mesela ama hergunde her şeyden yemeğe dikkat ediorum