FtmnrTry 11+1 haftalıgız ama hala bı bulantılarm kokulara karsı duyarlılıgım kesılmedı ıkıncı gebelıgım ılkındede 3 aya kadar sürdüğünü hatırlıyorum sanki amaa bunda bulantım cok kusamama sorunum var
Derya0-7 FtmnrTry 13 haftalık oldum hala ara ara devam ediyor başta ki gibi asla değil hatta ilaçsız atlatıyorum bu aşamayı. 2 hafta sonra rahatlarsınız inşallah 🙏
gizemkarla FtmnrTry malesef 35 haftadayım ve kesılmıyor ılac kullanıyorum kullanmadıgım gun lavabodan cıkamıyorum doguma kadar kullanıcam
Gamzelinko FtmnrTry hiç bulantı ilacı kullanmadım ama sabah akşam çok aşırı bulantım oluyordu yemek yiyemiyor buzdolabının kapağını bile acsmiyordum o derece herşey iğrenç geliyordu belki bebeğime sıkıntı olur diye bulantı ilacı kullanmadım 4 aylık olduğunda tamamen kesilmişti bulantılarım.
FatmaNur1-2 Kişiden kişiye ve çocuklarının arasında bile değişiklik gösterebilir. Ben 16. Haftaya girdiğimde bulantım kesilmişti çok şükür.
FtmnrTry Bende ılac kullandıgım halde bu sekıldeyım ılacı atmadıgım gün felaket agzıma bi lokma sürmek gelmıyo içimden ınsallah bı an once geçer 🙏
gulsimacicek_11 FtmnrTry maalesef öyle oldu daha yeni yeni rahatlıyorum derken bu seferde bel ağrısı,migde yanması vb şeyler
FtmnrTry gulsimacicek_11 evet evet arkasınaa hemen onlar eklenıyor sonrada son aylar derken sıkıntımız hiç bıtmıyor bebişler saglıkla dogsunda hepsi geçicek inşallah 😍
Married19_Mommy23 Kişiden kişiye değişir hep. Benim bulantılar 16’da kesildi. Büyükler hep bebek hareket edince kesilir der. Benim bulantılarda benim oğlanı 16’da hissettim tak o zaman hemen kesildi🤲🏻🥰
Tugbacmnn Haftaya kadar kusmaktan eridim tek başıma yürüyemez olmuştum yemek yemeği özledim diye ağlamadığım sayılı gün vardır ki yemek düşkünü değildim. 2 kutu prilam bitirdim ama fayda etmemişti sonrasında doktorum zofer yazdı eczacıda onzyd verdi muadiliymiş ağızda eriyen bi ilaçtı ve su bile kusmama sebep olduğu için büyük nimetti benim için sabah gözümü açar açmaz yataktan kalkmadan hemen onzyd içiyordum 15 dk sonrada kalkıyordum. doktorunuzla konuşup ilacınızı değiştirebilirsiniz. Onzyd İ kullandığım günden itibaren normale dönmüştü midem 3 haftayada tamamen kusmalarım son buldu. İnsan hiç bitmeyecek sanıyor ama çok şükür bitiyor kolaylıklar diliyorum tüm anne adaylarına 🤍