2-bebisannesi hic korkmayin yalnis anlamayin doktorlar korkutuyor.Bizde evraklarda burun kemiyi gelismemis sora dr ense kalinli var soyledi.Yinede istersiz Bize yakin olan Kayseride iki professor dr onerdi gidin ona kontrol etsin.O zaman kadar neler yasadim Sizingibi gitdi Cok Sukur ne ense kalinli cikdi nede burun kemiyi olusmamis cikmadi herne guzel cikdi.Dr cidini resimleri evraklari verdi gotur dr cocugun hic problemi Yok.Misal Ben seker yuklemesi yaptirmadim iki dafa kan alindi aclik tokluk sekeri yoklatdirdim aclik 106 tokluk 204 cikdi bana seker insulin kulanilmali ve diyetsen onerdi dr Ben yapmadim Ama diyetsene gitdim. Sekerim dusmekdense kendim kilo kaybi yasadim.o yuzden dr guvenmiyorum korkutuyorlar.Azerbaycan vatandasiyim seker insandan bir kere alinir oda Sabah aclik sekeri biti ne cikarsa o.Burda iki uc alib insanlari kandiryor korkutuyorlar.120 kadar seker normal.120 yukari seker meyili ve 400-500 seker olursa insulun kulanilir soylerler.Burda 204 insulun birde hamileye.o yuzden korkmayin uzulmeyin baska dr cocuku yoklatdirin.Insallah hicbir korkacak sey olamayacak.