Brcsrgl Bebeğim iki hafta önde cuma günü kontrolüm var ve 38 bitiyor 39 a giriyoruz son adet tarihine göre sezaryeni 39 un içinde yapıyorlar genelde diye duydum sizlerin nasıl oldu ultrasona göre de cuma günü 40 ı doldurmuş oluyoruz
baby3_ Brcsrgl canım ultrason değil de sat a göre bakarlar çünkü ultrasonda genelde gelişim 1 hafta falan ileri çıkabiliyor o da kilo boy kapsıyor . Benim doktor 38 de sezeryan yapıyor genelde
Skpln4660b Brcsrgl açıkçası bu yazıdan bişey anlamadım ama kendimi örnek vererek yazayım 36 da önde gidiyor dedi 38 de 4100 gram dedi o de gidiyor yani 40 da sezeryana gün verdi doktorum
HurremSultan Brcsrgl bildiğim kadarı ile ultrason değil son adet tarihiniz önemli olan. Yoksa belli bir kılmaya ulaşan bebebgi hemen alırlardı 😊
Hazalerciyes Brcsrgl banada 39+2 için gün verildi sezeryen olucak bir aksilik çıkmazsa 2 hafta önden gidiyoruz biz de ama adet tarihine göre bakılıyor ultrasona değil
Brcsrgl Skpln4660b benim de aynı şekilde aynı hafta vs kilolarda 40 çok geç olmaz mı ultrasona göre 42 bitmiş oluyor
heyzil06 Skpln4660b 40a kadar bebek 5 kilo olmaz mı nerdeyse? Benim de önden gidiyor iki hafta ama devlette net kilo bilgisi vermiyorlar 1500 falan dedi şu an için 29+2 normalde ama ultrasona göre 31 gözüküyor tam net bişey de demiyorlar zaten muayene 5 dakika anca sürüyor soracak soru birikiyor falan filan yani benim için erken daha bunları düşünmek ama insan ister istemez tabi düşünüyor önden giderse sezaryen olursam diye 🥰🙈
baby3_ Brcsrgl 38 bitince yapıyor . Herkesin doktoru elbet farklı ama benimki öylr yaptı. İkinci olacak şimdi o da öyle olcak
Skpln4660b heyzil06 bende devlete gidiyorum bana da yaklaşık iki hafta önde şeker mi var dedi baktırdım 3 gün düşük bile çıktı 38 de 4100 gramdi illa yanılma payı olabilir 😁
heyzil06 Skpln4660b maşallah yapılı bi bebek olacak demek ki 🐣 doktorların vardır elbet bildiği de işte tecrübesiz annelik böyle bişey galiba düşünmeden duramıyor insan 🙈🤭
Skpln4660b heyzil06 evet ben daha çok şeyden korkuyorum gurbetteyim iki tatafdan da kimse yok kayın validem doğuma gelecek ama istiyorum ki hemen kalkayim
heyzil06 Skpln4660b inşallah hemen kalkarız ya ben de sen gibi gurbetteyim nasip olursa annem gelecek ama gene de yatıp durmak istemiyorum normalde daha az yatma durumu oluyor galiba onda da çok dikişi olanlar oluyor tabi her türlü 1 hafta zorluğu var bence sonra yavaş yavaş toparlanılır allahın izniyle
heyzil06 Elaeyl bcd diye mi ne bi yer var orada 31+4 yazıyor gerçi sıkıntılı bi durum olsa söylerler de işte insan evham yapıyor
Skpln4660b heyzil06 benimde kayın validem gelecek annem yaşlı ama annemin yanımda olmasını çok isterdim değerini bil ☺️ siz kaç haftalık