selinselin8618 Sevgili güzel anneler öncelikle yorum yapan herkese çoook teşekkür ederim :) Erkek diyenler 7 kişi, Kız diyenler 8 kişi :) Kız Diyenler @Sermec27 @Tripkolikkkiz @sibellllllll @tbakyavtr @Papatya111 @Fundaaaaa @Hayalmi @Muyesser23 Erkek Diyenler @Aysenur426868 @girl_boy_annesi @Opheliaaa @kahvesever__ @yagmur0504 @2prensesannesiiii @Umay255 18 Kasım’da doktor randevumuz var o zaman kesin cinsiyeti öğrenirsem yine sizleri etiketliyor olacağım :) Sonuçlar çok yakın çıktığı için yine merak devam ediyor :) 1 Farkla kız mı olacak bakalım, zaman da geçmez şimdi :)
yagmur0504 selinselin8618 Hayırlısı olsun inşallah canım benim sağlıkla sağsalim gelsin bebişin Allah seni bir sesle kurtarsın sağsalim 🤗🙏🌼
selinselin8618 yagmur0504 Amin canım hepimizi inşallah sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza bir ömür boyu hastalık kötülük tüm yavrulardan uzak olsun inşallah
selinselin8618 yagmur0504 Tamam unutmam bende çok merak ettim, burada biri daha çok çıkar büyük farkla diye düşünmüştüm biraz merakım gider diye şimdi daha da arttı :))))
selinselin8618 kahvesever__ amin inşallah hepimiz canım, tamam mutlaka kesinleşince yine buradan yazacağım :) Yeni fotosunu da koyarım bebişin :)
selinselin8618 2prensesannesiiii Tamamdır, hatta cinsiyeti belli olduğunda bilen annelere 2 isim yazacağım en çok seçilen isim hangisi olursa onu koyarım :)))) Madem öyle isimde de payınız olsun :)