AycanFb nursomyurek Ben ilkinde erkek istemiştim erkeği yakaladık bakalım bunda ne olacak :) Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eylesin inşAllah🤲🏻
selinselin8618 Meryemm0 İşin eğlencesi işte zaten iki ihtimal var günde en az 20 kişi soruyor illaki tutturursun :) Bakalım sonuç ne olacak :)
selinselin8618 Sevgili Anneler, bundan birkaç hafta önce hatta neredeyse bir ay önce sizlere cinsiyet soruştum ve cinsiyetimizi öğrendik :) Herkesi etiketleyeceğime dair söz vermiştim ve sonucu açıklıyorum :))) Tahminde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Kız Diyenler @Sermec27 @Tripkolikkkiz @sibellllllll @tbakyavtr @Papatya111 @Fundaaaaa @Hayalmi @Muyesser23 @Nurella2 Erkek Diyenler @Aysenur426868 @girl_boy_annesi @Opheliaaa @kahvesever__ @yagmur0504 @2prensesannesiiii @Umay255 @Serap32 Bebişimizin cinsiyeti Erkek ve bir oğlum daha oluyor :)
2prensesannesiiii selinselin8618 yaaaa çok sevindim canım hayırlı olsun maşallah 🧿🥰 sağlıcakla gelsin oğluşun 💓🥰🧿🙏🏻
yagmur0504 selinselin8618 Allahım sağlıkla gelsin kuzum💙 allahım senide bir sesle kurtarsın sağsalim 🙏🧿🧿
Fundaaaaa selinselin8618 sende benim gibi iki erkek annesi olacaksın yaniii 🥲 sağlıkla gelsin inşallah
selinselin8618 Aysenur426868 Sena ayrıca yazmak istedim :) Zaten etiketledim ama çok ısrar etmiştin çok emindin ve evet cinsiyetimiz Erkek, artık bu posttan sonra cinsiyet sorularına cevap vermek zorunda kalabilirsin :)
Aysenur426868 selinselin8618 çok mutlu oldum 🥰sağlıkla hayırlı bir evlat olsun inşallah yakışıklı prens🧿😍