Mila_01 Kızlar merhaba yeni doktordan geldim 25. Haftamız bebeğim 786 gram geldi doktor biraz fazla dedi calcımax D3 vitamin kullanıyordum onu bırak Doğumdan sonra devam et dedi sizlerin Benin’leri kaç gramdı 25 de
Deletedmom434 Mila_01 26. Haftada bizde 955 gramdık doktorumuz hiç iri bir bebiş demedi önden gidiyor dedi sadece sizinkide gayet normal
Bskrt Mila_01 23+4üm bugn gittm 728 gram Bir hafta ileri kilosu ama normal dedi bana doktorum 🤔 Bence sizinde çok normal
Brlcfrnannesi Muhammedamine Bizde bugün gittik 24+0 olduk bugün 630 gr boyu da 29 cm haftasıyla tam uyumlu dedi🙂
Mila_01 İçim rahatladı gerçekten göbeği baya şişmiş bu vitaminden dedi her şey gayet normal sadece kilosu biraz ileri dedi ama sizin rakamlar da iyi o yüzden rahatladım
Hnd77 Benim 23. Hafta 560 normal mi sizce. Bana doktorum sadece decavit kullan diyor. Az mı sizin yorumlara göre terettüt ettim 😕😕
Umutdeniz Mila_01 normal bencede kilosu bebeginin benmki 23+5 de 700 gramdı 31 cm şuan 26 haftayı geçiyor
Hafizeipek Mila_01 ben de her seferinde soruyorum Herşey normal diyo en son detaylıda öğrendim boyunu kilosunu bidaha duymadim