Aydanozen81 Lütfen yardımcı olun 18 haftalık hala göstermedi cinsiyetini tahmin eder misiniz
Ilkesmomy Aydanozen81 canım bilemiyorum ama icime erkek dogdu hangisi qonlunden geciyosa o olsun insallah
Aysenur426868 Aydanozen81 sen 3lu tarama testine girdinmu bacım bide onu sorayım haftan olarak uyumlusun cunki 18 haftalıkken olduğunu biliyorum
Aysenur426868 Burda yan yatmış gibi demi bacım belli olmuyor aslında kemik yapısı baya var erkek gibi belli de yan yattığı için gözükmüyor gibi bilemedim ama burdayım tahmin edenlerin yorumlarını merakla bekliyorum bende suan
Aysenur426868 Aydanozen81 benim ikinci gebeliğim ilk gebeligim 5bucuk sene önceydi ozaman Facebook kullanırdım orda yorumlardan az çok bende öğrenmiştim kemik yapısı belirgin olduğunda erkek oluyor et gibi olunca kız olur diyolar bende aynı 14 haftalıkken gittiğimde demedi doktor bence denemesi iyiydi merak da ettim ama tam netice olarak 20.haftamda inşallah gösterirse desinler en azından kafamız karışmaz boyle
Aydanozen81 Aysenur426868 2 Li tarama testi istermisiniz demişti bende gerek yok demiştim 3 lüyü hiç sormadılar bile devlet hastanesi işte 🙁
Aysenur426868 Aydanozen81 aynen bende devlete gittim bacım 2liyi istemediğime dair imza aldılar ama bana yine devlette söyledi doktor 18 haftalıkken oluyor bilgisini vermişti bende şuan 16.haftaligim Allah korusun öyle bile olsa dogurcaz can tasyoruz Allah’ımin nasip ettiği canımızı ama insan kafası karışıyor eskiden yokmuş böyle kafalar karışmamış tabi bilmekmi doğru bilmekmi doğru kafamız karışık bekl3siyoruz işte bişey yok
Ruvii https://imgyukle.com/i/nAJLd8. Bide benim bebişime bakar mısınız kızlar sizce ne olabilir