KumsAlyaa Kızlar Dün akşamdan beri sağ kasığımda ağrı var batma tarzında ara ara gelip gidiyor otururken kalkarken yatarken filan ara ara olup geçiyor ama ağırtıyor yani normal mi acaba neden böyle oldu ?
Ilkesmomy KumsAlyaa canim bebegim buyuyor rahmin genisliyor korkma bu haftalar cok dogal seyler bende 15 de baslamisti Cok korkmustum gitmistim doktora ama Herseyin yolunda oldyqunu soyledi ve normal olduqunu soyledi bu haftalarda
KumsAlyaa Ilkesmomy böyle bir ağrı şeklinde canım önceden yoktu dün başladı ayağımı uzatırken çekerken çok oluyor genelde aman bir sorun olmasında başka şey istemem
Anonimmm95 Ben de 18. haftadayım ama 17 ye olduğumdan beri sadece sağ kasığımda ani batmalar oluyor. Anlık bıçak saplanır gibi geliyor kısa sürede gidiyor. Kontrolde doktora söyledim normal olduğunu ve artık magnezyuma başlamamızı söyledi.
KumsAlyaa Anonimmm95 Yarın doktora gidince söyleyeceğim canım bakalım ne diyecek normalde her akşam 1 tane sade maden suyu içiyorum ama dün başladı işte geçmeyince endişelendim ayağımı uzatırken çekerken yatarken filan çok ağrıyor
KumsAlyaa MirayAlya Yatarkende oldu mu canım şiddetli gibi ağrı ama biraz sürüp geçiyor ayağımı çekip uzatırkende oluyor
Anonimmm95 KumsAlyaa Ben de dedim yıllardır düzenli madem suyu içiyorum diye ondaki magnezyum yeterli olmuyor o yüzden destekleyelim dedi