Aysinvebebito bunu yasamayan var midir bilmem ki😌 Benim iki kaybim var, simdi tekrar hamileyim ve sabah kalkiyorum aklimda kotu dusunceler aksam yatiyorum aklimda kotu dusunceler, ama git gide azaltmaya calisiyorum, telkin ediyorum kendimi surekli, sesli sekilde saglikli bir sekilde hamile kaldim bebegim saglikli bir sekilde gelisiyor gibi cumleler kuruyorum, 2. Kaybimdan sonra psikolojik bir calisma almistim, bu sekilde sesli soyledigimiz cumleler bir sure sonra bilinc altimiza yerlesirmis o yuzden elinizden geldigince hamileliginizle ilgili olumlu cumleler soyleyin sesli sekilde, bebeginizle konusun ne kadar kucuk olursa olsun, yasadiginiz stresin onunla ilgili olmadigini soyleyin mutlaka, biz seni cok seviyoruz heyecanla bekliyoruz bu korkularimiz seninle alakali degil diyin bol bol.. Sizin stresinizi almasin uzerine minnak 🤍 ve tabiki bol bol dua ediyorum bir yerde Allah’a sıgınmaktan baska caremiz kalmiyor, biz ne yaparsak yapalim dogacak olan bir sekilde doguyor, elimizden geleni yapip teslim olmak lazim sonrasi icin😌