Hazal_ tugba07caylak08 benim kesem uzundu bana bu erkek demişti ve doğru çıkmıştı oğlum oldu bunda da kız dedi bakalım bu doğru çıkıcakmı
Ilkesmomy tugba07caylak08 ya kimi doktor kese sekil olan bisey bastirdikca bi yubarlak bi oval oluyoo diyo bazilari fasulte gibiyse kiz yuvarlajsa erkek diyenkeri duydum bilemiyorummm ama benim oglusumda bu tabir tutmadi bence yarim muz gibiydi
Aysenur426868 tugba07caylak08 kese şeklinden cinsiyetin belli olması nedense saçma geliyor ha kemik yapısı saçma gelmiyor mantıken bana erkek çocuğunun kemik yapısı belli oluyor bu zamana kadar grdugum budur ama kese boş hikaye çok tuttuğunu sanmıyorum nadirendir
Aysenur426868 tugba07caylak08 şöyle soyliyim bizim gelinin ilk çocukla benim çocuk taşıtlar hamileyken onun ult resimlerine bakarken kendime bakarken onunki kızdı benim erkekti cidden benim çocuk daha belirgindi iki cinsiyette etten oluşuyor illaki ama kız bebeklerin ultrason resimleri dağınık duruyor et belirgin değil yani ama erkeklerde baya belirgin duruyor
Aysenur426868 tugba07caylak08 ayrıca doktorlarin kese işiyle alakalı yorum bulmasında cidden yanlış buluyorum nasıl doktor gi onlar 🤣tobe est bize denk gelmedi öylesi 🤣
Bebeto1 Usg kalitesiyle ve cekimle alakası var bence ilk gebelikte özele gittim her usg çok netti suan Devlete gidiyorum silik gibi ve doktor pozisyonu ayarlayıp vermiyor son dakika isteyince veriyo bunlarida göz ardı edin bence