Ertugrul Adetim düzenlidir..adetim yakın 4 gün var diye korunmasız ilişki yaşadım hamile kalma ihtimalim var mı ?
Mucizemibekliyorum_ Ertugrul evet var arkadaşım adetten bir gün önce korunmasız ilişki yaşamış sadece bit kez yani ve gebe kaldı ihtimal var yani
Mucizemibekliyorum_ _Mavidunya_ Allah bilir deseydiniz bari direk sıfır demişsiniz😂 ablamda arkadaşımda bu şekilde hamile kaldı herkesin yumurtlama zamanı aynı değil ki
baby3_ _Mavidunya_ gerçekten çok şaşırıyorum böyle net konuşulunca. Herkesin yumurtlaması farklıdır net doktor bile konuşamaz bu konuda. Ayrıca benim adetten bi gün önceden gebelik oldu.
aynenkezoaynen Düşük bir ihtimalde olsa var eğer düşümüyosan risk almışsın açıkçası ayda iki kez yumurtlama olağan bir durum
Brglyksk_ baby3_ kesinlikle katılıyorum benım yumurtlamam adete 6 gün kala oluyor yumurtalama takibi yapmıştık
en_guzel_emanetlerim baby3_ kesinlikle öyle adete bir gün kala adetten bir gün sonra yumurtlamasi olanlar var ki onlardan biri de benim ovulasyon testi ve ultrasonla kanıtlanmış bisey bu
baby3_ _Mavidunya_ sen değil siz ayrıca tanışmıyoruz sizle . yumurta takibi yaptığım ve çatlatma iğnesi olduğumdan biliyorum. Zor birşey değil yani. Kesin konuşmak saçma doktorlar da söylüyor nadir de olsa bazı kadınlar iki kez yumurtlayabilir.
_Mavidunya_ baby3_ yani biliyorsunuz o zaman bayan siz hanim ay sonu yumurtlama olmadığını 😉 helede yumrutlama takibi yapildigini soyledeginizde anladiginizi düşünüyorum 2 defa yumurtlama olabilir ama ne zman belki ömrümüzde hiç belkide 1 defa loto vurmak gibi birsey 🙂
baby3_ _Mavidunya_ evet Loto vurmak gibi birşey ama bu çok sık rastlanan birşey yukarda yorumlara da bakarsanız başına gelen de var. İmkansız diye birşey yok. Allah bilir. Sıfır demeniz saçma geldi bana ve yorum yapanlara sadece olay bu
Ertugrul Ben genellikle adeti düzensiz olanların yumrtlama ne zaman olduğu tam bilinmiyor diye biliyorum
Nuur2124 Hatta bu durumun cinsiyet tahmini bile var isterseniz videodan izleyin , regle çok yakınken kız sonrasında erkek mi öyle bir şeydi 🙈araştırın isterseniz derim