Minikcennetim Kızlar bi kaç gündür yemek yerken vs aşırı nefesim daralmaya başladı su içsem midemde bir şişkinlik oluyor sanki çok yemişim gibi sığınamıyorum🥲
asilannesii Minikcennetim ah ah ölüyorum ve daha bu hiçbir şeymiş. 26+5 haftalık hamileyim ve sanki beni kapalı bir alana koymuşlar gibi nefes alamıyorum. Sanırsın koştum koştum oturdum gibi. Açık havaya falan cıkıp rahatlamaya calısıyorum.
cansualisa Minikcennetim bana sıcaklık basıyor evet bende de oluyor su içince midem de yanıyor kaşığım da belimde 🤣
Minikcennetim asilannesii bende öyle sırtımı bir yere yaslayıp oturuyorum inanın hiç eğilemiyorum iki büklüm duramıyorum 🥲
asilannesii Minikcennetim annem karnıma baktı cocuk yukarı dayanmış ondan dedi bir de benim karnım yok cok az var cocugun sertliği midemin orda
Minikcennetim asilannesii benimde karnım çok küçük canım dün doktor kontrolüm vardı bebek doğum pozisyonunda demişti ondan mı acaba
asilannesii Minikcennetim benim kontrolüm 1 hafta sonra ama doğum pozisyonunda oldugunu düşünmüyorum önceden tekme attıkca üst karnıma vuruyordu şimdi sanki içimde vajinama doğru tekme atıyor sürekli oraya dayanıyor.
Minikcennetim asilannesii benimde şuan öyle csnım bence seninkide ters dönmüş olabilir bende hareketlerini aşağıda vajinada hissediyorum
asilannesii Minikcennetim gerçekten mi☺️ Heyecan yaptım bak şimdi. Zaten günler azaldı diye heyecanlıydım. Bakalım doktor ne der bana. Allah sağlıkla vakti zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🧿🤲🏻
Minikcennetim asilannesii amin canım cümlemiz doktor bana şuan doğum pozisyonunda ama değişedebilir erken ama ben yine de söyliyim dedi ben hareket ettikçe vajinamda alt tarafımda hissetmeye başladım
asilannesii Minikcennetim ya benim için pozisyonu cok önemli değil ben isteğe bağlı sezeryan yaptırcam. Tedavi bebeği oldugu için hiç riske atmak istemiyorum. İlk aylarda cok kanama geçirdim gözüm cok korktu.
Minikcennetim asilannesii anladım canım hakkında hayırlısı olsun sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah amin