aframoms13 Prenses34_annesi şimdi uzanıyordum mesela seninki aşağıya vuruyo dedim bana biraz daha dik mi otursan aşkım dedi. Ya bebek suyun içinde bi sal be adam 😂
Prenses34_annesi aframoms13 vallahi yavrum içeride mahkumu yaşıyor istersen yan otur yine aşağıya vuracak keyfi kahyası bilir önünün biz ayarlayamayiz belki ayakları aşağıda napim çocuk ayaklarını az çek baban kızıyor mu diyek😂😂
Elif25 Mucizelermumkun daha önce 2 erken dogumum var. Rahim ağzı kısalığından dolayı. Suan 3. Ye hamileyim yine kısalma başlamış malesef
ParildayanYildiz Prenses34_annesi malesef hiçbisey işe yaramıyor canım bende çok şey denedim yoksa mecbur çekicem kızım için
Prenses34_annesi ParildayanYildiz valla öyle her türlü çekilecek bu yapacak bir şey yok maalesef ben myeve yiyince hafifliyor yok oluyor sanki 😂
Prenses34_annesi Tubissssss bazen o bende de oluyor bebek hareket ediyor aslında ama hani o an aklımda aaa bugün pek hareket etmedi ya acaba sabah etmismiydi vs gibi düşüncelere kapildigimda oluyordu 🥰
aframoms13 Prenses34_annesi anlamıyolar ki valla ya hareketleri azaldı diyorum niye diyor e büyüyor alanı darlaşıyo diyorum neden öyle oluyo sıkışmasın diyo dkdkkd anlatamazsın ya 😂😂😂
Aysegul-duzgun Prenses34_annesi bizde bugün çok şükür 23+0olduk ama cinsiyet bilmiyoruz doğumum Şubat 18 dedi Dr
Nazarfirat Beybiigirl ben de başladım iyi zarar yok değil mi bilmiyorum kocaman ilaç ya içmekte zorlanıyorum 😅 ondan herhangi bir zararını görmedin
EmineDefneGokce Prenses34_annesi 25+1🥰 son 8 şubatta ben nasipse 😍 ilk bebeğim 40. Hafta gelmişti . Buda şubat 8 den önce gelmez heralde 😂