Rahime_47 Augumentin antibiyotik iltihap yada apse varda veriyorlar . Tabi öyle sacmalık sistem ki devlet olsun özel olsun neymiş doktordan işlem onayı alcakmıssın ona göre işlem yapacakmış tam bir gerizekalılık ! Cuma dişim geceden bi tuttu ağrımaya öyle böyle değil . Tüm özelleri aradım devlet acile gittim yok bakmıyor izin kağıdı lazımmış haftasonu üstüne birde ben risklide takip ediliyorum devlet hastaneleri umursamıyor yani öyle vermiyor hiç belge vs . Neyse araştırdım çoğu yerden baktım ettim röntgen çekimi diş için bebeğe öyle bir zararı yok 50 round geçmesi lazımmış .Çene diş filmi 5 roundmuş üstüne karın bölgesi hedef alınmadığı için etkileniyormuş hiç zaten . İnsanı korkutmakta bir numaralar başka birsey değil ! Neyse öylemi özele gittim yelek giyidiriyorlar zaten kurşun geçirmez film çekilirken hiç söylemedim film çekildim dışarıdan birsey gözükmüyordu . Kok dişte kanal altı iltihap oluşmuş . İlaç felan yazdı işte . İnternete baktım burada da baktım zaten Augumentin penisilin grubu olarak hamilelikte kullanılıyormuş .5 gün kullancam iste devlete gitcem cuma günü anlatcam bakalım ne olacak. Normel şartlarda zaten hamilelikte 13-28 hafta arasında dolgu kanal tedavileri yapışıyormuş zaman olarka ama nerede bizimkiler sadece eziyet etsin bilgiyi saçma salak versin …