BalliYanaginAnnesi_3108 Kızlar 25 ve civarı bebisler kaç kilo benim ilk bebeğim biraz zayıf doğdu bu kilolu olsun istiyorum ne yapabiliriz ne yeriz içeriz bide şuan 730 gram iyi mi
Annekusumm BalliYanaginAnnesi_3108 normali kacdr bilmiuorum ama doktor normal dediyse cok takilma ben en son 27 gtmistim 1.500 civari dedi simdi 28+5 olduk ultrason olcumleri zaten yaniliyo cok takilmiuorum onun icin sormuyorum bile kendi soylerse soyluyo sende oyle yap bence oylede boylede dogunca kilo aliyo zaten
2cocukluhayatamerhaba BalliYanaginAnnesi_3108 bizde bugün 25 haftalık olduk kontrolden yeni geldim 762 gr 31 cm boy doktorum normal dedi ilk bebeğim 2890 doğmuştu sonradan güzel kilo aldı sadece anne sütüyle bu da aynı olur muhtemelen çünkü biraz genetik oluyor sanırım
Reyhosunannisi Uygulamaya göre kilosu tam yerinde MaşaAllah🤗 ben o haftalarda doktora gitmedim en som 19+6 da gittiğimde 333 gramdı şuan 26+6 olduk daha bilmiyorum kilosunu
Gmz-gmz Bende 20 haftalıkkeb gittim 385 gramdı normal dedi 25 hafda da gideceğim . Her bebek kendi içinde özel hepsi tombiş olmak zorunda değil kafanıza takmayın🌸