arirangg Kızlar erkek kardeşim evlenecek. Siz erkek kardeşlerinize hediye olarak ne taktınız. Bilezik alacağım ama sizler kaç gram bilezik aldınız
1prenses2prensanne arirangg ben evlendiğimde abim nişanliydi düğünde bilezik taktık bizde 20 gram olandan abim de annemden hariç bana çok hediye almıştı karşılıklı degil ama bizim gücümüz ona yetmişti
cansualisa arirangg valla herkes durumuna göre kuzum bizim söz nişan Olcaktı olmadı ben kolye alacaktımmm gelineee düğünde de bileklik kaburga alırdım ya da bir bilezik bütçeme göre ayarlardım ya da yarım bileklik bir yüzük alırdım
Sibelcnr arirangg benmde evleniyo o bana 2014 te 3 bilezik takti buyuk olandan ama simdi aynisi 3 tane 155 bin yapiyo hayatta alamam 😄😄 ne takicam bilmiyorum geline takmicam sevmiyorum kizi ne yalan soylim biraaz burnu havada oara düşkünü onun gozunu doyuramam valla
Kelebekk-0307 arirangg o size ne taktı eşdeğer birsey takabilirsiniz. Ben geçen yıl evlendim abim hicbir şey takmadı düğün surecimde de ailemden hic kimsenin yardımı olmadı kendisi 5 ay önce evlendi ben 600 lira taktm eşim üzülürüm düşüncesiyle verdi yani.
arirangg Sibelcnr Canım ben de bilmiyorum ya açıkçası. İmkanım yettğince iyi bir şey yapmak istiyorum. Ama çok da zorlayamam tabii. abin taktığı zaman şartlar farklıydı şimdi aynısı mümkün değil😀
Siracinannesi arirangg daha 2 ay önce abimi evlendirdik 😂 bilezik aldım 13 Gr birde eşine bileklik yaptırdim istediğini biliyordum yaptırdım 🥰 belki istediği bir kolye bileklik tarzı bişeyler varsa ekstra yapabilirsiniz 🙂
A_syma arirangg Size taktigiyla es deger birsey takabilirsiniz. Siz evlenirken takmadiysada gucunuz neye yeterse o kadarlik takin.
Ftsh76 Bn evledindigimde kucuktu kardesim hazranda evlendi bilezik taktim gucum yettigince arti ev hediyesi kahve makinesi kahve yani kahve fincn takimi aldim .