nursomyurek Kızlar o kadar bekledim bekledim burada cinsiyeti sordum sordum en sonunda dün öğrendim oğlum oluyor 🥰 fakat şeyden korkmaya başladım şimdi de detaylı ultrasona giricem 2 hafta sonra acaba değişir mi doktorum yanlış görmüş olabilir mi 😂
Ada-Uras-Asya nursomyurek kaç haftalıksınız bize doktor 12 haftada 100 de 70 erkek dedi 15 de kesin erkektir dedi 18 de 100 de 100 erkek dedi değişeceğini sanmıyorum çnkü pipiyi gördük ayrıntılıya 22 haftada girmeyi düşünüyorum
Papatyarslan nursomyurek valla benim 12.haftaya kadar erkekti pipiyi görüyorlardı maşallah şimdi 14.haftada %99 kız diyor 16.haftayı beklicem tatmin olmazsam detaylı ya kadar yolu var ☺️☺️ama siz 16 haftadaysanız bence artık değişmezzz yani inşalllah
Fatmaztrk nursomyurek erkek genelde değişmiyor ama detaylida netleşir çünkü cinsel organa da detaylı bakıyorlar anormallik var mı diye
Misrax nursomyurek aynı korkuyu yaşıyorum 😂 13 haftalıkken kız gibi dedi 17 haftada erkek dedi haftaya perş. Gircem detaylıya aklıma gelmiyor degil belki degişir diye
nursomyurek Papatyarslan aynen 16.haftadayım dün doktorum kesin erkek dedi ama o kadar çok videolar cıkıyor ki karşıma 16 da cinsiyetini öğrendik ama 22.haftada falan kız cıktı falan diyorlar😂
nursomyurek Misrax valla bende 20.haftada falan girerim detaylıya dayanamam 😂 3 hafta var zaten daha 😥😂
Ultramommy nursomyurek Yaaa benim doktorum da bir emin olamıyor bi erkek bir kız diyor. İkili tarama testi yapan doktor erkek dedi ama kafam allak bullak
nursomyurek Ultramommy 16.haftama kadar ikili taramadaki doktor ve kendi doktorumda dahil hiç yorumda bulunamadılar ama dün bi gittim kesin erkek dedi ama yanılma payı var mıdır merak ediyorum o yüzden detaylı da tekrar sorucam😂
nursomyurek qnsmLk işte😂 bakalım hayırlısı olsun ya detaylıda da erkek derlerse alışverişe başlarım😂😂
girl_boy_annesi nursomyurek İnan bana detaylıdan sonrada o düşünce gitmiyor bende öyle oldu 31 haftalık olduk hala acaba mı oluyor kızıma hamile iken tek bir doktor kız demesine rağmen hiç şüphe etmedim burada o kadar değişen görünce insan inanamıyor
Gamzeparlakk Bende hep erkek hissettim rüyalarımda erkek gördüm çevremdeki herkes oğlun olcak dedi 🙄 Hatta burda ultrason cinsiyet tahminlerinde de erkek çıktı 🤭🙄 Doktorum bugün kız dedi 🤔🐣 Tabiki sağlıklı olsun önceliğim her zaman bu ama farklı geliyor 😂🤭
Kubra_6 nursomyurek canım ben 16+4 de gittiğimde doktorum %80 kız demişti 21+4 de detaylıya girdiğimde yine kız dendi 😂