tazeanneveminigi Canim ben kullaniyorum. Daha yeni ikinci defa içeceğim. Doktorum sadece 3 gün içmemi söyledi bana. Bir de tek kullanımlık şase verdi. Enfeksiyonum fazla olduğu için mecbur kullandim.
2prensesannesiiii tazeanneveminigi anladım ya ben nar yedim de düşürdüm 119 dan 25 e ama yemeyi bırakınca yine çoğaldı galiba evde var önceki gebelikten bu ilaç de yazacaktı ama istemedim karnım ve kasığım ağrıyor hissediyorum
Stoppedstar 2prensesannesiiii zaten belirtim yoktu ama geçirdi. 33. Haftadayım. Doktor herhangi bir enfeksiyona karşı bi ilaç veriyorsa kullanmak daha iyi. Enfeksiyon bebeğe daha zararlı.
Annebebek___ Ben de kullanıyorum. Zararı olsa doktor yazmazdı herhalde :) enfeksiyon daha büyük zarar bebeğe
2prensesannesiiii Annebebek___ yok dr yazmadı önceki gebelikten dr yazmıştı şimdide enfeksiyon var kullansam mı kullanmasam mı kararsızım şimdiki dr yazacaktı ama hatırlatmadım son gidişte ama elimde bu ilaç var
gizemm12 Doktor banada verdi çoğu kadında enfeksiyon oluyor tek kullanımlık tozlar var onlarda iyi oluyor genelde ondan veriyorlar
2prensesannesiiii Stoppedstar dr vermedi ki verecekti ama ben hatırlatmadım sonra baktım düşmüş nar falan yemiştim şimdi arttı tekrar galiba önceki gebelikten kalma bu ilaç var nisanda almıştım arttığını hissediyorum kullansam mı bilemedim
Stoppedstar 2prensesannesiiii bence kullanmayın. İdrar kültürüne göre verdi. Her antibiyotik her bakteriye göre değil ki. Boşu boşuna kullanmış olursunuz. Örneğin idrar kültürü sonucu çıkan bakterilerin %8 i sadece bendeki bakteri imiş. Doktor o nedenle vermişti. S li bişi. Bugüne kadar ilk defa oldu bu bakteri. Elli kere idrar yolu enfeksiyonu olmuşumdur. İlk defa bu ilaç verildi. Hele gebelikte hiç boşa almayın derim.