_belinda Berenibeklerken panik atağım yok buradaki güzel mesajları okumak çok iyi geldi cesaretlendim 💕
Berenibeklerken _belinda panik atağın yoksa spinal ol bence canım kendini hazırla psikolojik olarak yapabilirsin inan buna. Doğduğu gibi bebeğini görmek herşeye bedel bi dene istersen 🌼
Dyasmin Ipekk123 spinal olunca direk aklınız başınızdamı oluyor yani,agrı sızı yok,sersemlik yok,direk canlı kanlı odayamı alıyorlr,sütünüz geldimi hemen
Ipekk123 Dyasmin kusura bakmayın yeni gördüm evet bilinç tamamen açık bazıları çekiştirme bastırma hissetmiş ama ben hiçbirşey hissetmedim sadece çocuk çıkarılırken biraz baskı o da dayanılmayacak birşey değildi hatta başlamışlar farketmedim bile zaten örtü örtüyorlar bişey görmüyorsunuz sondayı da anesteziden sonra taktıkları için hissetmiyorsunuz ve doğduğu an görebilmek bence en güzel yanı bi daha doğursam yine spinal sezeryan seçerim kesinlikle sütüm de hemen geldi bi gecikme olmadı
_belinda suelin bence korkmayın. Ben burda okunanlardan çok cesaret aldım şimdi de artık o gün gelse de yavruma kavuşsam diye bakıyorum. Normal doğum yapanda sezeryan doğum yapanda anne oluyor önemli olan sağlıkla kucağımıza almak 🥰 sadece evladımıza odaklanalım bi bakmışız gelmiş geçmiş bile 🤲🏻
ozlmm123 _belinda vallahi 10 kez ol deseler yine olurum hic korkma sadce eğitmeden kayısı kaynat doktor yemek ye iç deyince ic hemen iç gaz kabizlik olmasin geriai cok kolay 1 hafta biraz aciyacak okadar hem ameliyat sonucta okadar acir tabiki
_belinda ozlmm123 yaa çok teşekkür ederim kayısı kompostosunu herkes çok önerdi muhakkak yaptırıp yicem ve sadece bebeğimi düşünücem sakin kalıcam 💕