izobellaaa-_- 22 günlük oldu 3.530 kilo olmuş iyi mi sizce doktor 3350 demişti 39 hafta da bi doğru şişi inince 2800 😃🤭 ama şükür sağlıklı direk yanına verince ne kilosu ne boyu aklınıza geliyor 👼🏻🥰
Prensesaysima izobellaaa-_- benim 3740 doğdu 1 hafta sonra gittim gene aynı gramı gramina ne inmiş ne artmış çok iyi bakmışsın dedi ebelerde doktorda . Gecen gittim 4 kilo 140 gram olmuş böyle devam et beslemeye dediler . Bütün gün emiyor anam göğüs uçlarım hep yara mafoluyorum. Bence sizinki normal şuan alması gereken kiloyu alıyor maşallah zamanla daha güzel toparlar kilo önemli değil sağlık önemli
Edabykl izobellaaa-_- Benimkide 3300 doğdu şişleri inince 3100 e düşmüştü suan 33 gunluk 4.700 olduk siz sadece anne sutumu veriyosunuz acaba
Dyg___ izobellaaa-_- benim de 2900 doğdu 13 gün küvezde kaldı 2800 olarak hastaneden çıktı. Şuan 4 aylık 6850 gram 😊
SerraveAnnesii Sağlıklı olsunlar kilo alınır yani gayet iyi kilosu benim bebeğim de 2815 doğdu şu an 7 aylık 8 kilodan fazla 🥰
Vera09 Prensesaysima aslında inmiş ve artmış siz arada gitmediğiniz için onu görememişsiniz çünkü mutlaka bi azalma oluyor ama bi hafta sonra aynı kiloya geri dönüyorlar öyle de olması lazım 👍🏻 3.5 doğdu dördüncü gün 3250ydi bi hafta sonra yine 3.5olmuştu
izobellaaa-_- Prensesaysima maşallah bizim de 40 mız bi çıksaydı 😀🧿 evet sabah akşam emiyor uyku da bile emiyor günlük 8 bez değiştiriyorum
izobellaaa-_- Edabykl evett canım süt sadece bi kere biberondan mama içiyor mu diye deneme yapmıştım o kadar
Edabykl izobellaaa-_- benimki sütle doymuyor mecbur mama veriyorum ekstra heralde ondan kilo almasi emziriyorum yinede ama doymuyo onla illa ardindan mama istiyo
Dark izobellaaa-_- iner oluyor her bebekte. Sonra alıyorlar. Her ay belli düzeyde alsa yeterli zaten Yalniz uykuda bile emiyor demişsiniz ilerleyen zamanda bu size zorluk çıkarır. Alışkanlık yapıyorlar ve buyudukce hiç bırakmıyorlar
Prensesaysima izobellaaa-_- benimkide daha 18 günlük 😁 ya benimkide öyle sürekli emiyor uykuda bile bende uyku nedir unuttum sürekli meme istiyor doymuyor desem sütüm de güzel geliyor doymucak gbi degil ebeye sordum anne kokusunu istiyor 40 i çıkana kadar böyle olucqk dedi doymamasindan değil dedi senin göğsünde yatmak istiyor kokunu istiyor daha huzurlu geliyor diyor ona
Edabykl izobellaaa-_- Olabilir benimkini sut kesmiyor malesef memede duruyo baya yani uzun sure emiyo ama hemen acikiyo mama mecbur veriyorum ek olarak anca doyuyor