Damlanurkrdg Kızlar 35. Haftadayım 18 kilo aldım 🤦🏼♀️ Çok mu almışım daha da alırmıyım doğuma kadar 😂
Hazalaskin Damlanurkrdg 2 kilo kadar daha alırsın heralde biraz çok almışsın sanki ama dert değil doğumdan sonra hepsi gidiyor bebiş ve sen sağlıklı ol gerisi hallolur
AzraFarah Damlanurkrdg son haftalarda kilo alımı daha fazla oluyor, aldığın ve alacağın kiloyu çok dert etme, doğumdan çıkınca 10 kilo gidiyor zaten gerisi yavaş yavaş verilir,ama şu an bebeğin kilo alacağı zamanlar
Gul_20_20 Damlanurkrdg ay bende 53dum simdi 35haftadayim 71olmusum ödem falanda oluyor bende şişlik yani
Damlanurkrdg BBuseY 54 kiloyla kaldım 72 olmuşum 55 in üstüne hiç çıkmamıştım 😂 her tartıya çıktığımda şok oluyorum
BBuseY Damlanurkrdg hımmsss azcık fazla almışsın 🤗olsun daha da almazsın zaten doğum gelmiş 😊. Bende 56 kiloyla hamile kaldım 22+5 iz 3 kilo almışım bakalım biz ne kadar alcaz 🤗
Damlanurkrdg BBuseY düzenli almışsın canım ne güzel benim ağzım hiç boş durmuyor maşallah neyse sağ Salim kucağımıza alalım inşallah da veririm heralde 😀
BBuseY Damlanurkrdg valla ben en başından beri hep yedim iştahım halada açık ne olursa yiyorum ( tatlı abur cubur hariç ) 😂😂😂 bnce bünye meselesi bu
BBuseY krdelen41 hamur işleri mi tüketiyorsun canım 🤗 ben haftada bir gün tüketiyorum kendimi frenliyorum valla 😐😐
krdelen41 BBuseY valla canım inanırmısın ne abur cubur nede hamurişi hiç tüketmiyorum bünye meselesi gerçekten😂
Mskk kızlar 32. Haftaya giricem 60 kiloyla başladım 2 hafta önce kontrolde 65 çıktım bugün akşam tartıldım 64 kg olarak çıktım bebeğimin kilosu gününe göre ilerliyormuş orda bir sorun yok cok şükür sizce bisey olurmu
BBuseY Mskk günündeyse sorun yok canım 🤗 ister istemez vücutta ödem oluyor gaz oluyor falan ondan kilo artışında yada düşüşünde oynama olabiliyor ..
Mskk BBuseY dimi canım bende ödemdir diye düşündüm doktorum bir sorun görmedi cünkü kilosunda cok şükür 🤗
ecee9 @Damlanurkrdg ben de 36+4 te 18 kilodayım. Önemli olan dolum sonrası verilen kilolardır alınan değil. Sağlık olduktan sonra sıkıntı yok :)