Kedilitazeanne1 ayseennrr hayır 2 kez yaptırdım. Perşembe 38 olcam yine yapcak doktorum. Kendinizi kasmazsaniz hemen 5 saniyecik süren bı işlem zaten , cinsel ilişki gibi düşünün
AzraFarah ayseennrr kendinizi kasarsaniz canınız acıyabilir,ilk zamanlarda ilişki gibi düşünün, kasarsaniz canınız acır,rahat bırakırsanız kendinizi canınız acımaz. Son 10 günümde doktorum iki günde bir çatı muayenesi yaptı belki 5-6 defa,ben rahattım
42779 ayseennrr ben kastigim için sonrasında bile Bi gün agrisi sürüyor yani bunu ben ilişki esnasında da yapıyorum istemsizce zaten herkesin dedigi gibi saniyelik işlem zorluğu yok
ayseennrr Kedilitazeanne1 yaaa cok rahatladım şuan tesekkr ederm. Saglıkla kucagnıza almayı nasip etsn allah😊
Asumane Ben dün akşam lekelenme ve sancılarım arttığı için acile gittim 34+6 yım bu arada ve çatı muayenesine aldılar beni ilk gebeliğim olduğu için de neyle karşılaşacağımı bilemedim ve bence birazda muayeneyi yapan kişiyle de alakalı bi durum çünkü benimki felaket bi şekilde acıdı afedersiniz hemşire de öyle bir var gücüyle de müdahale etti ki neye uğradığımı şaşırdım ve çok da kastım kendimi iki kat acı çektim diğer muayenelerde napıcam bilemiyorum 😒