• Doğum
  • Spinal, Epidural ,Genel anestezi sezaryen ???

Mervfrt1 spinal oldum ilk dogumum 16 gun once aci hissetmedim cok korkuyordum hicbir. Sey yasamadim zaman su gibi akti gecti bebegimi gordum birde ben cok merakliyimdir yukardaki isigin yansimasinda her islemi gordum. Hic korkulacak bir yani yok normla youtubeden birsey izliyormusum gibi korkma yani hahah

Nilosfirarda19 yaa sizin cok iyimiss, acaba bizim hastane nasil daha erken 10haftaligim diye hic konusmadik bile doğum. Ne guzel acisiz agrisiz olmus, ayaga kalkinca kesi aciyo ,karnima bastirinca canim cikti filan diyorlar bende cok korktumm napim 🥴

Kirmizibalik1 inşAllah benim gibi kolaylıklarla olur 🥰 iyi düşün iyiyi çek derler herkesin vücut yapısı,ağrı eşiği farklı tabi ama siz eğer sezaryende kararlıysanız epidural sezaryen isteyin mutlaka, madem bu kadar korkuyorsunuz ağrınız olsa bile epidurali kullanırsınız 5 dk içinde ağrınız sızınız kalmaz . Çok panikseniz de doğum esnasında hastanenizde uygulanabiliyorsa hafid sedasyon alabilir miyim çok gerginim derseniz çok sakin geçirirsiniz. Tabi bunlar doktorunuzla konuşup karar vereceğiniz şeyler 💐

Nilosfirarda19 Amin insallah 🌷
      panik atagim var tir tir titriyorum suan bile dusunun.. cok dua ediyorum bende herkes gibi olayim diye ama olmuyor normal hayatimda da panik bi insanim zaten. Dediklerinizi soyliyim ozaman dogum konusu sekli konusuldugu zaman artik..

Kirmizibalik1 o zaman kesinlikle sedasyon isteyin ne sinir kalır ne stres 🥰 sakin olun bebeğinizi kollarınıza alacağınızı düşünün zaten 10 dk da herşey olup bitiyor sonrası malum mutluluk gözyaşları 🤭💕

Mervfrt1 zaten artık tamamen bayıltmıyorlar anneyi aşağısı uyuşuyor ve anlamıyorsun acı felan duymuyon en güzeli dee bu çunku bebeğinin doğduğu anı görüyon.