Harunnazli Merhaba anneler bebeğim için oda yapmak istiyoruz ama nerden alacağımızı bilemedik fiyatlar uçmuş resmen uygun fiyatlı önerebileceğiniz yerler varmi bebek odası için
Ebru1999 Harunnazli canım gecen hafta siteler den aldım çok beğenerek aldim almila mobilya diye bir mobilyaci
Elif0o Harunnazli Biz de araştırıyoruz Sincan’da Serkan AVM diye bir yer var bazı yerlere göre fiyatı daha uygun instgram sayfasida var bakmak isterseniz serkanavm yazınca çıkıyor zaten
Harunnazli Keçiören de oturuyorum arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum İnternet siteside olabilir güvenilir uygun fiyatlı
Gamzetncblkk06 Harunnazli Harunnazli Keçiören de oturuyorum bende birşey sormak istedim hangi hastaneye gidiyorsunuz
Harunnazli Gamzetncblkk06 önce Zübeyde hanıma gidiyordum etlik şehir hastanesine taşındı dendi oraya gittim iki kere hatta 3 lü tarama orda yapıldı önümüzdeki ayın 17sinede detaylı oltrason için gün verdiler ben memnun kaldım ilgilerinden
Ebru1999 Harunnazli 20 bine aldik canim ama her yer aynı inan ama bu dediğim yer 5 yıl garantili ve çok guzel