Melifarslan Ben bu aralar bikac gundur özellkle sürekli ağlama geliyor saçma sapan sebeplerle ağlıyorum kocama sarıyorum tartışmak icin 🫣🤭😅 sonra ağlayınca rahatlıyorm hormonel galiba bilmiyorum ben gibi olan var mı 🙈🙈🫣🫣😅
annesivekuzusu Melifarslan 22+5 durumlar aynı bizde de her an her şeye ağlayabilirim 🥺 ama elimde değil malesef ah bu hormonlar 🤭🥲
Deletedmom2265 Melifarslan Ben hamileyken markette güzel görünen meyvelere bakıp ağlamıştım çok güzeller dimi aşkım demiştim almıştı yerkende ağlamıştım 😂😂😂
Melifarslan Deletedmom_37 ya bende dizide ki olayda sende yaparmısın dedim eşim ya saçmalama aşkım ayıp ediyosn vs dedi diye ağladım neymiş cvp duzgun vermemişsin dye ağladım 🫣🫣😅🙈🤭 sonra rahatladım ama cidden saçma sapan ağlama isteği oluyor anlamıyorm 🫣😅
Melifarslan annesivekuzusu ay evet ya ben hamileliğin başında hic böyle olmamıştım hafifti duygusaldım smdi saçma sapan oluyo🫣😅
AskOlsun01 Ay bende öyleyim her akşam ağlıyorum şu bir kaç gündür ama dediğiniz gibi ağlayınca bi rahatlık geliyor 😅😬