Sevil2008_2018 Dalan roxy hariç onerebileceginiz camasir deterjani varmi hangisinden memnun kaldiniz ?
Tirtisin-annesi Sevil2008_2018 Bende burda durayım bari. Granül sabun olanlar makinayı bozuyormuş diye duydum bende
Sevil2008_2018 mucizemizibekliyoruzz kokusunu begenmedim ben hamilelikten mi bilemedim afedersiniz kusmam geldi kokusundan .
Minikheyecan Sevil2008_2018 büyük carrefourlarda vardı hatta kampanyadaydı geçen gün . Normalde sadece internet sitelerinde satışı var instagramdan bakanilirsin iletişime geçip
Elder Ben dalin sıvı deterjan aldım kokusu yıkandıktan sonra çok hafif ve tam bebek kokusu çok hoşuma gitti, hepsiburadada omo babynin 2,5 lt resi 24 tlye düşmüştü bide ondan aldım omoyu çok beğeniyorum. Benimde dalan roxyi kuzenim çocuğuna kullanıyordu aynı dediğiniz gibi kusacağım geliyor herhalde hamilelikten bende ondan almadım
Pelomm Granul sabun almamı annem söyledi kokusunu daha bilmiyorum fakat bi bardakta sıcak suda erit makineye öyle koy dedi. İçerde erimiyebiliyormuş bende çok duydum
Sevil2008_2018 Pelomm Ben dalan roxy 1.ölcek koymuştum köpükler makineden disari tasti 30 derecede ve kisa programda yikamama ragmen .Bide 2 kere durulama yapmistim .besik malzemelerini yikamistim kokusunu begenmiyince attim sabunu .